Harver Health Insurance Group Tokyo News - 5 Vinkkejä Ymmärtää Paremmin Sairausvakuutus

Sairausvakuutus on sekava, mutta ei ymmärrystä your kattavuus voi jättää sinua odottamaton lääketieteellisen laskut. Vaikka kuluttajat saavat enemmän tietoa kuin koskaan, tietää tarkkoja neuvoja parhaista lähteistä pienentää väärinkäsitys ja valtuuttaa voit tehdä parhaat päätökset oman terveydenhuollon.

Omavastuut, copayments ja kaventunut verkostoja — on tarpeeksi vaikeaa päättää milloin nähdä lääkäri, saati ymmärtää, miten sairausvakuutus luvut yhtälöön.

Jos ei tarkasti ennustaa lääketieteen lasku kun esitetään kokonaiskustannukset, rinnakkaisvakuutus määrä ja sallitut kulut omasta vakuutusyhtiöstä osuutesi, liity joukkoomme. Vain noin 16 prosenttia ihmisistä voi mukaan 2014 Kaiser Family Foundation tutkimus. Onneksi hyvät resurssit ovat käytettävissä auttaa selvittämään sekaannusta.

Puhua teidän vakuutuksenantaja

Sairausvakuutus suunnitelmia vaihtelevat suuresti. Jos et ole varma, mitä lääkärit ovat verkon vähennyskelpoisia on vai onko sinun asian nähdä asiantuntija, tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä on paras veto.

Useimmat vakuutusyhtiöt ovat käyttäjäystävällisiä sivustoja, joiden avulla voit kytkeä käytännön tiedot ja saada suunnitelma-tietoja. Mutta älä pelkää poimia puhelimeen. Joskus puhua jonkun kanssa suoraan on paras mahdollisuus tyhjentää sekaannusta.

Puhu työnantajan

Jos sairausvakuutus tulee työnantajalta, henkilöstöosaston edustajan ehkä joitakin arvokkaita suunnitelma-tietoja.

Yhä useammat yritykset avulla ulkopuolella yritykset hallita terveyden ja kysymyksiä, jotka menevät heidän kanssaan. Voit ehkä saada apua bill tai pääsy potilaan puolestapuhuja sairausvakuutus kysymyksiä. HR voi ohjata sinut tällaisia resursseja, jos saatavilla.

Kysy lääkäriltä

Vaikka lääkäri ehkä tiedä yksityiskohtia suunnitelmasi, hän on todennäköisesti työskennellyt vakuutusyhtiöiden kanssa koska hän aloitti harjoittelun. Tällöin hän ehkä antaa neuvoja pönkittämään potilastiedot estää vakuutus epäämisestä tai auttaa selittämään termejä kuten "lääketieteellistä tarvetta" ja viittaukset prosessi.

Soita laskutuksen toimistot

Olitpa suunnittelet terveydenhoitomenoja etukäteen tai olet saanut laskun ei voi tulkita, laskutus toimistot voivat auttaa maksuja ja miten vakuutus Pelaa lopullinen veroina. Lisäksi voit pyytää eritellyssä laskussa lääkärin tarjoajan, jos vain yhteenveto. Seeing eritellyssä laskussa auttaa tunnistamaan mahdolliset virheet tai kattavuus kysymyksiä kun yhdistää edut saat vakuutusyhtiöltä selitys.

Comment Stream