Hass & Associates Online Reviews: Tips for å holde personopplysninger sikker online

Ukens tips

Det er den mest fantastiske tiden av året - for mange av oss, det betyr ferie shopping. Men hvor forsiktig du er når du skriver inn personlig informasjon på nettet for å kjøpe gaver til din kjære?

"Dagens teknologiske landskapet tillater oss å dele mer av personlig informasjon på Internett, om vi oppdaterer våre sosiale medier profiler eller shopping," sier Gary Hoberman, executive vice president i MetLife. "Fordi våre sensitive data kan finnes på mange forskjellige steder på Internett, er det viktig for familier å lære å beskytte seg."

Ifølge nyere rapporter spår eksperter at forbrukerne vil bruke $89 milliarder online denne gave-gi sesongen (Forrester). Med ferien rett rundt hjørnet er det viktig å praksis trygt shopping vaner å hindre risikoer som identitetstyveri eller ├╕konomisk svindel.

* Identity theft bevissthet

Enkel å gjøre raske banktransaksjoner over offentlige Wi-Fi eller kjøpe siste øyeblikk gaver kan gjøre livet ditt enklere, men det kan også føre til eksponering for finansiell informasjon eller aften sammenfalle tyveriet.

For å holde dine data trygge, er det lurt å rutinemessig endre passord og hold deg unna bruke Fødselsdatoen din, navnet ditt eller med kjæledyret ditt navn, som denne informasjonen lett kan oppdages på Internett.

* Cyber sikkerhetstips denne høytiden

1. Hold det hemmelig: når shopping online, gir minimum av informasjon som er nødvendig for å fullføre bestillingen og være skeptisk til spørsmål som synes ikke relatert til kjøpet. Opprettholde personvern er den beste måten å sikre beskyttelse mot nettsvindel.

2. ikke klikk for å vinne: Hvis epost eller sosiale medier innlegg synes mistenksom, slette den eller merke den som spam. Noen har malware i dem å angripe datafiler. Avslutte nye vinduer og slå på nettleseren popup-blokkering.

3. unngå offentlige Wi-Fi: Wi-Fi hotspots er usikret nettverk som kriminelle bruker til å distribuere malware. Hvis du er shopping online for gaver, er det best å sikre at du gjøre det fra et sikkert nettverk i stedet for å overføre sensitive data over offentlige Wi-Fi.

4. Les retningslinjer: så kjedelig at det synes å lese liten skrift på en nettside, det er en smart idé å sørge for at informasjonen ikke selges til tredjepart markedsførere. Være klar over hvem som har tilgang til informasjon som deles med et selskap å unngå kredittkort svindel eller identitetstyveri.

5. være proaktiv: utdanne deg selv på sikre Internett-rutiner så du kan være i-vite og unngå trusler som identitetstyveri før de blir virkelighet.

Brandpoint

Listen

Ifølge Forbes er her de beste flyselskapene for ferie reise i år:

1. Hawaiian flyselskaper

2. Alaska Airlines

3. delta Air Lines

4. US Airways

5. virgin America

For å vite

$139,924: Ifølge Insure.com, hvis julenissen laget en lønn, som er hva han vil bli utbetalt i år. Det er lønnsforhøyelse 1,5 prosent fra i fjor.

Comment Stream