Hass & Associates Online Reviews: Her er hvordan cyber krigforing begynte-50 ar siden

Datamaskinen hacking var rike nysgjerrig tenåringer. Det er nå arena for regjeringen spioner, profesjonell tyver og soldater av formue.

I dag, er det om penger. Derfor kinesiske hackere brøt inn Lockheed Martin og stjal blåkopier å billion dollar F-35 jagerfly. Det er også hvorfor russiske hackere har sneaked i vestlige olje og gass-selskaper i år.

Innsatsen er høyere, også. I 2010 gled hackere en "digital bombe" i Nasdaq som nesten sabotert aksjemarkedet. I 2012 ødelagt Iran 30.000 datamaskiner på Saudi oljeindustrien produsent Aramco.

Og tenke på enorme (og ennå ukjente) skade fra Nord-Koreas cyberattack på Sony Pictures i fjor. Datamaskiner ble ødelagt, kontaktpersoner pinlig emails ble utsatt, og hele filmstudio ble kastet inn i kaos.

Det var ikke alltid slik. Hacking egentlig har noen ganske uskyldig og ufarlig begynnelse.

Nysgjerrighet opprettet hacker

Hele konseptet av "hacking" spiret fra Massachusetts Institute of Technology nesten 50 år siden. Informatikk studenter det lånte begrepet fra en gruppe av modell tog-entusiaster som "hacket" elektriske toget spor og brytere i 1969 for å forbedre ytelsen.

Disse nye hackere var allerede å finne ut hvordan du endrer datamaskinens programvare og maskinvare til hastigheten, som forskerne ved AT&T Bell Labs utviklet UNIX, en av verdens første større operativsystemer.

Hacking ble kunsten å finne ut unike løsninger. Det tar en umettelig nysgjerrighet om hvordan ting fungerer; hackere ville gjøre teknologien fungerer bedre, eller annerledes. De var ikke iboende godt eller dårlig, bare smart.

I den forstand var den første generasjonen av ekte hackere "phreakers," en haug med amerikanske pønkere som lekte med landets telefonsystem. I 1971 oppdaget de at hvis du plystre på en bestemt høye tone, 2600-hertz, du kan få tilgang AT&T's langdistanse bytter systemet.

De ville gjøre internasjonale telefonsamtaler, bare for moro skyld, å utforske hvordan telefonnettet konfigurert.

Dette var lav-fi ting. Den mest kjente phreaker, John Draper (aka "Lue'n) fikk sitt tilnavn fordi han innså i leketøy fløyte gitt bort i kornslag bokser slippes ut bare riktig tone. Denne utdannet ingeniør tok at konseptet til neste nivå ved å bygge en tilpasset "blå boks" gjøre dem ledig telefonsamtalene.

Denne surreptitious lille boksen var slik en ny idé at unge ingeniører Steve Wozniak og Steve Jobs begynte å bygge og selge det selv. Dette er gutta som kom senere til å starte Apple.

Wire svindel piggete, og FBI sprakk ned på phreakers og blå boksene. Lovene passer ikke helt, skjønt. Barna ble belastet med trakasserende telefonsamtaler og lignende. Men føderale agenter kunne ikke stoppe dette fenomenet.

Et teknologisk avanserte, nysgjerrige og litt anti-autoritære fellesskap ble født.

En ny bølge av hackere

Neste generasjon kom i 1980, som folk kjøpte PC for sine hjem og hektet seg opp til telefonnettet. Internett var ennå levende, men datamaskinene kan fremdeles snakke med hverandre.

Dette var gullalderen av hacking. Disse nysgjerrige barn tappet i hvilken maskin de finner bare for å utforske. Noen brøt seg inn i datanettverk ved selskaper. Andre fortalte skrivere på sykehus hundrevis av miles unna å bare spytte ut papiret. Og de første digitale hangouts ble til. Hackere møttes tekstbasert oppslagstavler snakke om phreaking, dele datamaskinen passord og tips.

1983 filmen "Krigsspill" avbildet dette, bare konsekvensene katastrofale. En tenåring i staten Washington kraner tilfeldigvis til en militær datamaskin og bringer nesten verden til kjernefysisk krig. Det er ingen overraskelse, da, at FBI var på høy beredskap det året, og arresterte seks tenåringer i Milwaukee, som kalte seg 414s, etter sine retningsnummer-når de banket inn Los Alamos National Laboratory, atomvåpen forskning anlegget.

Landsomfattende frykt ledet den amerikanske Kongressen å passere den datamaskin svindel og misbruk loven i 1986. Bryte inn i datamaskiner var nå en forbrytelse av sine egne. Fortsett å lese...

Comment Stream