iPhone 6 plus, un telefon superb

iPhone 6 plus a fot lansat anul trecut, in luna octombrie si este unul dintre cele mai vandute telefoane de pe planeta. Acest lucru se datoreaza atat designului impecabil, cat si al capacitatilor tehnice de care dispune acest telefon.

iPhone 6 plus este disponibil in mai multe culori

iPhone 6 Plus a fost lansat o data cu iPhone 6, fiind unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului trecut. Telefonul iPhone 6 Plus poate fi gasit in culorile alb, gri si negru, astfel incat sa ai de unde alege. iPhone 6 Plus este cel mai subtire telefon lansat de Apple pana acum, fiind mult imbunatatita fata de “batranul” iPhone 6 Plus.

iPhone 6 Plus este un smartphone cu un design magnific, care se conecteaza la usor la internet. Conexiunea la internet este foarte buna si se realizeaza foarte repede, ceea ce iti permite sa accesezi rapid retelele de socializare. Acest telefon functioneaza cu sistemul de operare Ios.

Ca toate telefoanele lansate de Apple si acesta are un meniu usor, fiind ideal de folosit pentru toata familia.

Are o camera fot exceptionala

iPhone 6 Plus dispune de tehnologia Touch ID, care ii permite oricarui posesor sa acceseze telefonul chiar cu amprenta sa digitala. Astfel, nimeni nu poate patrunde in intimitatea telefonul tau, ceea ce este un lucru excelent.

iPhone 6 Plus ca si fratele sau mai mic telefonul iPhone 6 este dotat cu camera foto de exceptie, iSight. Aceasta are un senzor nou cu pixeli de focalizare. Este o camera foto care promite si face poze exceptionale, de o foarte buna calitate, dar si filmulete de o calitate foarte bune. Si filmuletele facute cu ajutorul acestui telefon sunt foarte bine realizate, iar sunetul este unul foarte bun, iar calitatea imaginii este una de mare exceptie.

Apple ar trebui sa lanseze un nou model de iPhone in aceasta toamna, in Statele Unite ale Americii, ca apoi sa fie vandut si in alte tari ale lumii, din Asia, pana in Europa si America Centrala si de Sud. Nu numai lansarea unui nou telefon este asteptata, ci si lansarea unor noi modele de laptopuri sau poate un nou model al ceasului Apple Watch.