Health Blog Micron & Associates

En 6-Pack spørsmål med Celtics styrke & Conditioning Coach, Bryan Doo

Som leder styrke og conditioning coach for Celtics for de siste 11 årene er det trygt åsi Bryan Doo vet en ting eller to om helse og fitness. Fra opplæring nivåtoppidrettsutøvere å innlemme denne sunn livsstil med familien, er Doo en fantastiskrepresentasjon av balansering total velvære.

Heldig for deg, Doo vil være en av de tre dommerne i våre innvielses fitness event,BosFIT, skjer på lørdag 27 September. På dette panelet, vil vi snakke om alt fraernæring fitness tech og selv tro på den stadig populære treningen, CrossFit.

få billetter nå, og la oss lære litt mer om dette Boston-baserte styrke coach!

Caroline Earle: Hva førte deg til å bli en styrke og conditioning coach?

Bryan Doo: Jeg tror å være en utøver og vite at jeg ikke ønsker å sitte på en pult heledagen var starten.

Jeg innser også nå som jeg tenker jeg var groomed å gjøre dette. Som en gutt, jeg varen god utøver, men aldri plukket "1 sport", så jeg hoppet rundt og gjorde ganske godten haug av dem. Jeg føler at hvis noen hadde tatt seg tid til å hjelpe meg plukke ensport eller gi meg noen retning så jeg har gått enda lenger med min karriere.

Det er derfor jeg elsker å jobbe med min high school og college idrettsutøvere oghjelpe dem å finne måten å få den mest vellykkede atletiske karriere og liv. Jeg likerogså å undervise folk om helse og alle de fantastiske tingene kroppen gjør og kangjøre

CE: nå som du lærer utøvere, hva er de vanligste øvelsene som du bruker?

BD: Jeg tror det avhenger på hva sport jeg arbeider med eller de som blir trent.

Jeg elsker TRX (suspensjon system) fordi du kan gjøre kroppsvekt øvelser for kraft og mobilitet. Jeg pleier å gjøre massevis av kjernen fordi folk bare ønsker å gjøre sit ups og crunches, når det er så mye mer til begrepet "core".

Pleier å bruke massevis av medballs for bestått, rotering og så videre. Jeg elsker min Keiser system (luft kabler) å gjøre bevegelser eller øvelser ved høye hastigheter å simulere kroppens reaksjon på ulike situasjoner.

CE: Hvordan holde seg i form og gjøre din helse en prioritet?

BD: Jeg pleier å fortsatt spille sport (lacrosse og hockey ligaer og alt annet som skjer)men jeg også prøve og arbeide med mine spillere. Jeg tror hvis du ikke kan vise noenting å gjøre, så hvordan skal de tror at jeg verdi det.

Jeg har også 3 (snart å ha 4) små jenter, så vi pleier å dansefester, hopper påtrampolinen og gjøre hinderløyper. Jeg finner at de som jeg har å arbeide for meg erpå veien på hoteller.

Det er veldig viktig for meg å gjøre helse prioritet, som jeg er et eksempel forminutøvere, men viktigst mine barn. Min kone er virkelig god om å la meg spille sportsog jeg hjelpe henne finner tid for henne trening. Jeg pleier ikke å sove, så jeg har tid til i dag, natt eller selv de små timene på tidlig morgen.

CE: I en bransje full av Kjepphest dietter og treningstimer, hva er den villeste trendendu har sett?

BD: Jeg tror en dårlig utstyr trend ville være elektronisk ab beltet. Det faktum at folk ervillige til å bruke lav spenning kroppen å finne en raskere måte å komme i form. Fettblir ikke tone [smiler].

Noe Oppveksten var lår. Jeg vedder det er hundretusener av disse i kjellere rundt om iUSA. Jeg vet min mor hadde en. Riste vekter. I teorien og i bestemte situasjoner kanjeg se noen verdi med dem, men samlet condition og vekttap? Hhhmmm.

CE: Bunnlinjen, hva ser du etter når det gjelder et trenings-regime?

BD: Det er alltid kommer til å være ting kommer og går, men se på ting som har ståtttesten av tid og de sannsynligvis vil fungere.

Comment Stream