goedkope kinderen voetbalshirts Red Devil

goedkope kinderen voetbalshirts Red Devil Manchester United in de Premier League in de zomer overdracht venster ondertekende is geïntensiveerd vanaf Duitsland laatste nieuws media Bild, Manchester United officiële Bayern München middenvelder Schweinsteiger heeft een formele aanbod, wat betekent dat Verenigde introduceerde de internationale handel van Duitsland ingegaan een inhoudelijke stadium.

Bild zei, Verenigde had bepaald Schweinsteiger naar Engeland deze zomer, hebben zij een officiële aanbod voor de eerste keer gemaakt naar Bayern München. Manchester United zorgt voor varkens met een 2-jaar, jaarlijkse salaris van 10 miljoen euro (ongeveer £ 7 miljoen) contract. Manchester United bod is niet geopenbaard, maar Bild zei Schweinsteiger besloten om te vertrekken van Bayern München, verwacht meer dan 10 miljoen pond bieden dat Bayern München kunt verplaatsen om vrij te geven.

bayern munich voetbalshirts Schweinsteiger van contract met Bayern München vorig jaar, Bayern de bedoeling om te vernieuwen, maar het varken zelf heeft geen besluit genomen. Nadat Bayern coach PEP Guardiola openlijk toegegeven Bayern varkens met een nieuw contract had gekregen, maar of hun verblijf is aan de speler om te beslissen.

In een interview gisteren, Bayern München Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge zei Schweinsteiger, zei: "Ik heb zijn interactie met Schweinsteiger vóór, we zullen elkaar weer, ik wil niet te verbergen het feit dat hij is gevleid door rente uit Engeland. "Karl-Heinz Rummenigge praten is niet moeilijk om te zien, er was een varken te verlaten.

Schweinsteiger Bayern, nu 30 uit kwaliteit spelers tot nu toe hebben 500 optredens namens Bayern München, 67 doelpunten. Van Gaal gecoacht Bayern tijdens de goede samenwerking met het varken, dit is Louis van Gaal was bereid om varkens naar Manchester United sleutelfactoren.