Hour of Code

Microsoft Macedonia

Во среда 10ти декември на саем ќе кодираме, ќе учиме и ќе се забавуваме.

Весела Богдановиќ и нејзините ученици од О.У.Кочо Рацин од Ивањевци ќе не воведат во кодирање низ игра, математика и македонски јазик за второ одделение.

Марија Петреска и учениците од О.У.Христо Узунов ќе учат граматика на англиски јазик, ќе кодираат и ќе креираат инфографик.

Следете не во живо во 11 часот на твитер

Please RSVP
7 people are going
Invite Friends
7 going0 maybe0 no
Biljana Stojanovska 3 years ago
Бисера Толова 3 years ago