ALEXANDER WANG x H&M IS EEN GROOT SUCCES

Fashionist (a) of niet, het kon je gewoon niet ontgaan zijn dat één van de meest besproken ontwerpers van nu een collectie voor H&M ging ontwerpen. Namelijk : ALEXANDER WANG

Alexander Wang is bekend van zijn eigen label en is creatief ontwerper bij Balenciaga.

Afgelopen donderdag om stipt 10.00 uur was het dan zover, de collectie hing dan EINDELIJK in de winkel. Alexander Wang is de eerste Amerikaanse ontwerper die met H&M samenwerkt. Ook is Wang met zijn jaar 30 de jongste ontwerper om mee te doen. Stella McCartney was hiervoor de jongste, zij was 34 jaar oud toen zij in 2005 met de Zweedse keten samenwerkte.

Online kon je de items al om 9 uur ‘s ochtends bestellen, maar dit is niet helemaal lekker verlopen want de website lag er bijna tien minuten van te voren uit door de drukte. Wat heel erg logisch is (!). Is het je toch gelukt om een item via de website te scoren, dan heb je echt heel veel geluk had!

Gisteren stonden er 100e mensen vroeg voor de deur wachten om een item van de geweldige ontwerper te bemachtigen. De items gingen in de winkels als hete broodjes over de toonbank, sommige mensen kochten zo een €5000 aan kleding!

Overal waar je liep in de straten van New York werden er Alexander x H&M tasjes gesignaleerd en sommige mensen leken wel échte pakezels door al die tassen.


Comment Stream