Newport International Group Barcelona Fashion Trends: Coachella motetrender som er perfekt for våren 2014

Du kanskje har hørt noen buzz om litt musikkfestival kalt Coachella. Bortsett fra besetningen av kunstnere er neste de fleste snakket om emnet hva du skal ha når du er der. "Festival stil" har blitt så stort, har den oppnådd en plass som sin egen garderobe kategori.

Tradisjonelle Coachella motetrender involverer jenter i denim konsentrasjon, logo tank topper og blomst kroner - i utgangspunktet, noe kanalisering Woodstock er bra. Den mannlige standarden ser mange gutter kommer til tank topper, sett av Joe og Nick Jonas og skuespiller Jesse Metcalfe.

Heldigvis, noen av de største mote trendene for våren 2014 er mer enn egnet for den kommende festivalen. Vi tar deg gjennom hva du skal bruke for å se oppdatert på årets shindig.

Beskjær øverst

Beskjære toppen var stor i fjor og fortsetter å holde sin bakken i 2014 DVF, DKNY og BCBG Max Azria med egne tolkninger i sine våren viser. Beskjære toppen er en Coachella stift så ikke forlate hjemmet uten en. Skuespilleren Vanessa Hudgens er en gjenganger i Indio, California festival og oppmuntrer de magen rentebærende.

Mesh

Du er sannsynligvis skeptisk, men mesh er ute som det kan være en av våren 2014's store trender. Bære en hvit netting topp med noe lyse eller neon under for en perfekt Coachella utseende. Hvitt på white, ville som Rihanna demonstrert Balenciaga mesh toppen, også passe perfekt. Skuespilleren Bella Thorne var også på seg en hvit mesh toppen på fjorårets festligheter.

Full skjørt

En full skjørt kan virke som matronly alternativ for en musikkfestival, men ikke om det er stylet riktig. Koble en mønstret full skjørt med en avling topp for et glimt av huden som Dree Hemingway gjorde briljant. Til slutt, kaste på et par plattform kiler (fortrinnsvis skjegg seg å forlenge bena og fullfører utseendet).

Pasteller

Tonnevis av designere som Jason Wu og Rag & Ben sendt pastell klær ned rullebanen for vår/sommer 2014 samlingene. Pulveraktig fargetoner som lavendel og mynte grønn er perfekt nyanser å bli avkjøle under den varme solen. Hvis du ikke planlegger rulle i gresset, er pasteller et flott feminine alternativ. Vi faktisk elsker pastell hår trenden kjendiser som Kelly Osbourne og Nicole Richie har vært sportslig og vi kan se "My Little Pony" håret blir en stor skjønnhet trend på årets festival.

Ren

Noe vil ren eller ren detaljering være i full blomst når vårlig Vær endelig spark i. Bra du skal på Coachella hvor været er allerede perfekt for så vidt der klær. Modell Rosie Huntington-Whiteley viste den perfekte Coachella-esque ensemblet forskjønnet konsentrasjon og en ren hvit bluse på festivalen i 2012.

Pannelugg

Er det noe mer passende for Coachella? Pannelugg er i år, i hvert fall ifølge 3.1 Phillip Lim og Proenza Schouler. Beskjære toppen er noe fringed din nr. 2 Coachella stift. Vi elsker Fergie's Coachella stil: en boho frynser vest lagvis over en enkel hvit maxi kjole.

Florals

Er noen overrasket florals igjen regjere over våren 2014 mote? Skuespiller Jamie Chung så perfekt lite vedlikehold i en floral kjole, denim jakke og ankel boots under roaming Coachella grunnlag i 2013 og Solange hadde et floral hibiscus skjørt, sender en helt annen vibe mens benytte vårens favoritt utskrift.

Ruffles

Girly dialekten gjort sin vei ned flere rullebaner, inkludert Dries Van Noten, Rodarte og j. Crew. Ruffles si morsomt og flørtende: er ikke det hva vi går for når suiting for en musikalsk festival under California solen? En pirat-stil ruffle topp som bæres av Vanessa Hudgens og Kylie Jenner ville være ideelt for en dag ute i fairgrounds.

Mann smykker

Guttene seg tilbehør er kult, og vi tror denne trenden vil oversette spesielt godt på Coachella. En stor ur og noen skinn armbånd rundt håndleddet legge den perfekte bohemske elementet til noen fyr Coachella ensemble.

Bermuda shorts

Denne våren trenden gjelder for både menn og kvinner. Hvis du føler foregående cutoff, elsker vi skuespillerinnen Portia de Rossi ferie klar stil. Hennes khaki Bermuda shorts og flowy hvit tank top se sette sammen, men avslappet nok etter Coachella.

Comment Stream