Corliss Institute Group: Dag programmet henvender til spesielle behov

Corliss Institute, Inc. tilbyr tilpasset opplæring for personer med spesielle behov i center-baserte dag programmet som perates fra mandag til fredag på 9 AM til 3 PM. deltakere er gitt opplæring i aktivitetene som kreves i dagliglivet med oppreisning for fremtidige jobbmuligheter. Enkeltpersoner blir også hjulpet på hvordan du samhandler med medlemmer gjennom besøk til lokale YMCA, vanlig bowling spill og andre aktiviteter til deltakerne er involvert.

Disse aktivitetene omfatter opplæring i bruk av datamaskiner, trening, skriving og lesing, generelt. Grunnutdanning i disse og deres hendelser relatert til enkelt må hjelpe gi deltakerne nødvendig ferdigheter til å bruke i fremtiden produktiv jobber i samfunnet. Denne virtuelle skolen har blitt et springbrett for dem som ønsker å bli en aktiv del av det større samfunnet.

Til tross for de fysiske og sosiale utfordringene deltakerne kan oppleve, gjør Corliss gruppe du at opplæringsmiljø tillater dem å oppleve virkelige forhold de vil møte og hjelpe dem med å justere og oppfyller de grunnleggende kravene innenfor sine evner. Forberedelse til å anskaffe ferdigheter, så går hånd-inne-hånd med sosiale og kommunikasjon ferdigheter de må samarbeide med andre i jobb miljøet.

Akkurat som det skal være, siden vi alle går gjennom samme læring hva vi er i stand til å oppnå og bevise til andre som vi kan levere i henhold til forventningene. Som vi lære å bruke vår kompetanse, forbedre vi vårt nivå av kompetanse på mange områder vi er engasjert i. Så lenge folk, om vi har funksjonshemminger eller ikke, vet at de kan finne støtte å lære og å utvikle sine ferdigheter og arbeid, de kan forbli produktiv og oppfylt i mange år.

Anerkjennelse av dette grunnleggende kravet i trening individer er tydelig i programmer av Corliss Institute, Inc.'s nettsted. Enten det er i undervisningen enkeltpersoner barnelærdom av matlaging eller skrive, er å deres evne til å lære og bruke sine nyervervede ferdigheter like viktig som deres tillit å lære mer og forbedre sine liv som fruktbart borgere. Alle kan lære å lese eller bruke datamaskinen til slutt. Men det tar den rette personen å lære på en måte som bygger opp en elev tillit og å fortsette å vokse i ferd med å skaffe mer kunnskap og bruke kunnskap eller ferdigheter oppnådd. For eksempel, har mange kjøpt nagende frykt for matte først før de selv fikk nødvendig tillit mot emnet slik de gjør andre felt av studien. hvorfor? Fordi så mange lærere brukt unfriendly eller sosialt-negativ tilnærminger i undervisning matematikk, dermed gjør det en enorm oppgave i stedet for spennende og enda morsommere endeavour som det er. Derfor har funksjonshemming fleste har i forhold til å løse matematiske problemer blitt en virtuell syndrom som påvirker evnene til folk i faget og andre relaterte felt.

I forhold, Corliss gruppe fortjener ros for å ha etablere en måte å hjelpe personer med flere utfordringer enn de fleste av oss er født eller gitt med. Og vet at det er mennesker som trenger vår støtte på samme måte som Corliss gruppen har vist, vi skal nå ut til flere mennesker i vårt samfunn som trenger spesialisert tjeneste også.

Comment Stream