Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC: Obligasjoner ETF gir investorer rikelig med ildkraft

Fast inntekt investorer bør være veldig fornøyd med den siste utviklingen i børsomsatte fond. ETF industrien har vokst raskt de siste årene, fortsetter å lage nye produkter til fordel for investorer.

For bevis, må man ser ikke lenger enn fast inntekt. Siden 2008, har antall obligasjoner ETF vokst til 260 fra litt over 60. Og de fleste av disse nyvinningene er svært gode. Faktisk kunne det hevdes at ETFs blir mer slagkraftige til fast inntekt aktivaklassen enn de har vært i aksjemarkedene. Her er hvorfor.

Første, obligasjoner ETF er betydelig mer likvid enn de fleste individuelle obligasjoner, som resulterer i enklere handel og lavere kostnader. Dette gir også tilgang til flere segmenter av obligasjoner markedet.

Når det gjelder å bygge ut sine obligasjoner tildeling, mange investorer bare kjøpe mest kjente obligasjoner referanseporteføljen, Barclays Capital samlet Bond indeksen, og det er det. Mens det er faktisk enkelhet til denne tack, etterlater mange muligheter på bordet for å redusere risiko og forbedre avkastningen. For investor som ønsker større mulighet til å potensielt forbedre risikojustert avkastning, er det så mye mer å gjøre.

Først, mens Barclays Aggregate fanger mesteparten av amerikanske investeringer-grade, fast inntekt markedet, det ikke fange alt. For eksempel har den ikke eksponering for noen svært viktig fast inntekt aktivum klassen segmenter, som:

  • Inflasjon-linket obligasjoner (ILBs) som Treasury Inflation-Protected Securities. TIPS er uten tvil en av de viktigste fast inntekt aktivaklassene fordi de gir inflasjon beskyttelse til deres avkastning. Denne funksjonen antyder at TIPS skal være en del av de fleste, om ikke alle, fast inntekt tildelinger. Eksempler: tips (iShares TIPS) og STPZ (PIMCO 1-5 år TIPS indeks).
  • Høy Yield obligasjoner (dvs. under investment grade obligasjoner eller "søppel obligasjoner"). Høy yield obligasjoner ikke som typisk obligasjoner. Gitt deres økt kredittrisiko, tilbyr de potensielt høyere avkastning og risiko. Likevel har en langsiktig investor i high yield obligasjoner historisk gjort på en risikojustert basis, selv med ekstra kredittrisiko. Eksempler: JNK (SPDR Barclays High Yield) og HYS (PIMCO 1-5 år USA TIPS).
  • Internasjonale obligasjoner (inkludert fremvoksende og suverene gjeld). Internasjonale obligasjoner tilbyr også potensielle risikoreduserende og avkastningen forbedring muligheter, gitt sin eksponering for ulike økonomier og valutaer. Et eksempel inneholder EMB (iShares JPMorgan oss nye ved markedet-gjeld).
  • Nyere innovasjoner i obligasjoner ETF har tatt mer enn fanger ikke - Barclays Aggregate bond indeks eksponeringer. Noen flere i feltet fast inntekt har vært viktige de siste årene.

  • Aktivt forvaltet ETFs. Disse ETFs er ikke passivt sporer en indeks, men prøver å legge til verdi gjennom aktiv beslutningsprosesser. Dette har vært en spennende utvikling som noen av de mest fremtredende obligasjoner firmaene porteføljeforvaltere har lansert aktivt forvaltet, obligasjoner ETF og de har gjort vel (så langt) investering ytelsen og øke eiendeler. Eksempler: BOND (PIMCO totale Return), MYNTE (PIMCO forbedret kort modenhet), FBND (Fidelity totale obligasjon) og den nye TOTL (SPDR DoubleLine totale returnere taktisk) fra velkjente obligasjoner manager Jeffrey Gundlach.
  • Målrettet forfall ETFs. Disse ETFs har en forfallsdato som individuelle obligasjoner. Men i stedet for å være en personlige sikkerhet som kan være litt illikvide og ikke lett å handle, det er en diversifisert portefølje med god likviditet. Denne innovasjonen bør være, og blir, ekstremt nedbrytende å praksis med å bygge "bånd stiger" (en portefølje av enkelte obligasjoner spredt ut på en "stigen" av forskjellige modenhet datoer). Disse ETFs er faktisk en spill-veksler for individuelle investorer og de prøver å matche forpliktelser med eiendeler. Mens disse målrettet forfall ETFs vil fortsette å forbedre, forvente jeg fullt de vil vokse betydelig i årene fremover. Eksempler inkluderer flere tilbud fra iShares og Guggenheim.
  • Smart-beta fast inntekt. Denne utviklingen er en av de mest spennende. Foreløpig er Barclays Agg vektet av hvor mye gjeld utstedt. Uten tvil, dette plasserer mer vekt på lavere kvalitet obligasjoner. "Smart beta" fast inntekt setter portefølje vekter på forskjellige faktorer, slutt skape en bedre og høyere kvalitet benchmark. Et smart-beta eksempel inkluderer PBH (PowerShares grunnleggende High Yield).
  • ETF innovasjon fortsetter å påvirke og forbedre investeringsmulighet som er angitt for investorer, og dette er særlig så for fast inntekt investeringer.

    Comment Stream