School goals •ू(ᵒ̴̶̷ωᵒ̴̶̷*•ू)

Over mij:

Ik ben iris, 15 jaar oud (verjaardag is 7 oktober), ik hou van zingen, penguins, concerten, bands en pizza :-)

Goals:


(S1) 1 - Beseft hoe het eigen mediagebruik invloed heeft op de eigen levensstijl. Kan analyseren hoe de eigen mediaconsumptie van invloed is op de eigen kijk op de wereld (‘je bent wat je surft/kijkt/speelt/downloadt’).

1 - Ik wil compleet op de hoogte zijn van hoe media (mobiel en laptop) invloed heeft op mijn levensstijl. Ik wil het kunnen onderzoeken en


(C2) 2 - Deelt belangwekkende informatie op diverse platformen (als Slideshare). Draagt bij aan co-creatie initiatieven als forums en kennisbanken (als Wikipedia). Kan een eigen website inrichten. Creëert en deelt hoogwaardig audiovisueel materiaal. Kiest een geschikt medium bij het verzenden van mediaboodschappen en giet deze in optimale vorm.

2 - Ik wil meer meewerken in het informatie delen op internet (wikipedia, scholieren.com etc.) en  zelf websites kunnen creëren, dit wil ik proberen te bereiken binnen 2 maanden.

(G1) 3 - Volgt technologische ontwikkelingen op de voet en probeert de nieuwste technologieën uit. Onderscheidt daarbij zinvolle toepassingen van commerciële hypes. Maakt zich nieuwe toepassingen eigen, tweakt deze naar behoefte, en integreert ze binnen een persoonlijk mediasysteem. Creëert met deze toepassingen hoogwaardige content en zet deze in om te communiceren en doelen te realiseren.

3 - Ik wil dagelijks op de hoogte zijn van alle nieuwe technologische ontwikkelingen (nieuwste programma's, mobiels, spelletjes etc) waar ik in ben geïnteresseerd, dit wil ik bereiken in een week.

woonplaats:

Comment Stream