Westward Group Alternative: Topp 10 alternativ energi aksjer i 2015

Med energibehov kontinuerlig på vei oppover, vil fossilt brensel alene ikke være tilstrekkelig til å dekke etterspørselen. Alternativ energi, som er definert som en energikilde enn fossilt brensel, er økende interesse. Dette segmentet løser mange bekymringer knyttet til bruk av fossilt brensel, inkludert CO2 utslipp, klimaendringer og andre skadevirkninger på miljøet. Selskaper som opererer i feltet alternativ energi omfatter virksomhet produkter, tjenester og forskning knyttet til alternativ energi, og produksjon og levering av alternativ energi. Som utviklingen i teknologien fortsetter i høy svingninger i oljeprisen, er denne sektoren ventet å se høy volatilitet.

Denne artikkelen omhandler de øverste alternativ energi-aksjene som ser lovende i 2015. Listen er alfabetisk med markedsverdi, inntekter, relativ forbi ytelse for siste år, en kort beskrivelse av hovedselskapet bekker og fremtidsutsikter. Sol og vind regel populariteten liste, mens andre former for energi som biomasse, geotermisk, vannkraftverk er begrenset på grunn av operative begrensninger og mindre effektivitet. (Se relaterte: Hvorfor du bør investere i grønne energi rett nå)

1. Canadian Solar Inc. (CSIQ): grunnlagt i 2001 og hovedkontor i West Guelph, Canada, kanadiske solenergi er i bransjen med å utforme, utvikle og produsere solceller, solenergi wafere, solcellepaneler og solenergi produkter. Den opererer globalt med tilstedeværelse i Canada, USA, Kina, Tyskland, India, og Japan. Dens markedet cap er rundt 1,9 milliarder dollar og inntekter er $914.38 millioner. Investorer leter etter investeringer i en global solenergi virksomhet vil finne dette selskapet en god passform.

2. Enphase (ENPH): Grunnlagt i 2006 og har hovedkontor i Petaluma, California, Enphase energi, Inc. er i bransjen med å utvikle og utforme av microinverter for solar photovoltaic industrien internasjonalt. Tilknyttede bedrifter inkluderer Enlighten programvare portalen som kjøper, behandler og relays informasjon som hjelper kunder med å overvåke og administrere deres solenergi systemer. Enphase har en markedet cap på $537 millioner og omsetning på $105.21 millioner.

3. første Solar (FSLR): Grunnlagt i 1985 og hovedkontor i Tempe, Arizona, First Solar, Inc. er i bransjen for utforming, produksjon og selger photovoltaic solenergi utstyr og solenergi systemer gjennom to segmenter: komponenter og systemer. Den har en markedet cap på $5.98 milliarder og inntekter av $1 milliard. Den opererer globalt, serverer kommersielle og industrielle kunder.

4. NextEra energi (NEE): grunnlagt i 1984 og hovedkontor i Juno Beach, Florida, NextEra er i bransjen for fornybar energi generasjon fra sol og vind. Det opererer i USA og Canada gjennom to datterselskaper: Florida makt & Light Company og NextEra energiressurser, LLC. Selskapet tilbyr engros og detaljhandel elektrisk service til nesten fem millioner kunder og eier generering, transmisjon og distribusjon fasiliteter til å støtte sine tjenester. Dens markedet cap er rundt $46.43 milliarder og inntekter er $4.664 milliarder. Investorer ser etter et selskap med virksomhet i både vind og solenergi plass vil finne dette selskapet en god passform.

5. plugg Power Inc. (PLUG): grunnlagt i 1997 og hovedkontor i Latham, NY, Plug-strøm gir teknologi for den alternative energisektoren. Deres virksomhet er i "design, utvikling, kommersialisering og produksjon av brenselcelle systemer for industriell off-road markedet." Dens markedet cap er rundt $454.32 millioner og inntekter er $21.45 millioner. Selv om rangering lavere i markedet cap sammenlignet med andre aksjer nevnt, er Plug-strøm en leder i brenselcelle teknologi og en av ren teknologi aktørene i alternative energi-plass.

1. SolarCity Corp (SCTY): grunnlagt i 2006 og hovedkontor i San Mateo, California, SolarCity design, installerer, og selger og leier solsystemer for kommersielle og bolig kunder. Det driver også salg av elektrisitet som genereres av solenergi systemer. Andre bedrifter inkluderer energilagring, lading tjenester for elektriske biler, hjem energi evalueringer og energi effektivitet oppgraderinger. Selskapets markedet cap er rundt $4.81 milliarder og inntekter er $71.81 millioner. Med en rekke bedrifter basert på solenergi, er dette selskapet godt plassert i listen over topp alternativ energi aksjer.

2. SunEdison, Inc. (SUNE): grunnlagt i 1984 og har hovedkontor i Maryland Heights, Missouri, SunEdison Inc. er i fornybar og solenergi. Gjennom tre segmenter (solenergi, halvleder materiale og TerraForm makt) er det i virksomheten til utvikling, produksjon og salg av silisiumskiver, photovoltaic celler og andre energiløsninger. Den har en markedet cap på $6.47 milliarder og omsetning på $610.5 millioner.

3. SunPower Corp (SPWR): grunnlagt i 1985 og har hovedkontor i San Jose, California, SunPower Corp er tjenester og teknologi energiselskap. Sin kundebase er spredt over bolig-, industri- og verktøyet segmenter med operasjoner i Nord og Sør-Amerika, Europa, Midtøsten og Asia Pacific. Produktutvalget omfatter bakken montert og taket solsystemer, paneler og vekselrettere. Dens markedet er $41.7 milliarder og inntekter er 1.17 milliarder dollar. Dette selskapet tilbyr en god investering alternativet med business serverer en variert kunde base globalt.

4. TerraForm makt (TERP): grunnlagt i 2014 og hovedkvarter i Bethesda, Maryland, TerraForm makt Inc., eier og driver den avtalte ren energi generasjon eiendeler av SunEdison, Inc. og andre enheter. Det er et heleid datterselskap av SunEdison. Selskapet driver vind og solenergi planter i Canada, Chile, Storbritannia og USA. De planlegger å utvide videre til vindkraft, geotermisk, naturgass, vannkraftverk og hybrid-energiløsninger, som kan gjøre det en god langsiktig god investering alternativet. Dens markedet er $4.47 milliarder og inntekter er $42.57 milliarder.

5. Viviant Solar, Inc. (VSLR): grunnlagt i 2011 og har hovedkontor i Lehi, Utah, Viviant Solar følger den distribuerte modellen for å selge Elektrisiteten genereres av solenergi installert på kundenes steder til andre bolig energi kunder, basert på kontrakt priser. Det opererer i Arizona, California, Hawaii, Maryland, Massachusetts, New Jersey, New York og Utah. Viviant tilbyr også photovoltaic installasjon programvareprodukter og utstyr. Den har en markedet cap på $1.3 milliarder og inntekter av $6.86 milliarder. Investorer på jakt etter en U.S.-fokusert solenergiselskapet kan finne dette en god passform.

Bunnlinjen

Den alternative energisektoren har sett noen utfordringer i siste årene og vekst oppfylt ikke forventningene. For eksempel, hadde oss Department of Energys lån program for å finansiere solvarmefabrikanters innledende feil med selskaper som Solyndra og Abound Solar går konkurs. Men ble programmet rapportert å bryte selv i desember 2014, viser tegn på suksess og rettferdiggjøre den hevder at tilhengere av alternativ energi vil ha nytte på lang sikt. Videre sektoren fortsetter å utvikle seg og er forventet å se god vekst i middels til lang sikt. (En god del av selskapene nevnt ovenfor er mindre enn et tiår gamle.) Man kan også utforske alternativ energi ETF som et investeringsalternativ.

ANNONSER verdipapirer-fremtidens handel

ANNONSER verdipapirer er en Abu Dhabi basert internasjonal finansielle tjenester og megling selskap, dedikert til å tilby høyeste kvalitet investering og trading tjenester for institusjonelle, privat og detaljhandel. Klikk her for å finne ut mer om annonser Securities services.

Comment Stream