Shearin Group Realty, Inc.

Betydningen af forskning i udvikling af fast ejendom

Forskning eller processen med at undersøge rigtigheden, levedygtighed eller de potentielle nuværende eller fremtidige værdi af en virksomhed eller videnskabelige forslag er et vigtigt aspekt i enhver værd endeavour. Uden forskning, ville de fleste af vores teknologiske fremskridt ikke være sket. Vi ville ikke have bygget pyramiderne, skyskrabere, dæmninger, raketter og satellitter.

Planlægning til at lande på Månen må have været en af de mest forskningsintensive aktiviteter af enhver gruppe af mennesker siden tidernes morgen. Det ville have haft at opfordre praktisk taget alle vores kollektive videnskabelige menneskelige viden op til dette punkt, før man kunne komme med en levedygtig model selv skyde mennesker ind i himlen og mod månen. Bare tænker på hvordan man kan brødføde astronauterne deres uger lange rejse gennem plads uden nogen hitch er et afgørende aspekt af det ambitiøse projekt.

Men vi taler blot om satsningen en fordring på en parcel af jorden her på vores planet og ikke på månen. Hvad skal man gøre for at gøre brug af den afgørende proces for forskning til at lykkes i fast ejendom forretning? I fast ejendom taler vi det væsentlige værdier af jorder og materialer. Vi taler om fair markedsværdier af en bestemt lokalitet i en bestemt by eller bydel. En fast ejendom kontor bliver nødt til at indsamle så meget data eller oplysninger om de historiske og nutidige priser af masser og huse og bygninger og gemme dem på en systematisk måde, for nem adgang. Det er, hvor du vil basere din fremtidige værdiansættelser af egenskaber. Vi sagde "basere alle dine fremtidige værdiansættelser af egenskaber". En ejendom fair markedsværdi vil flytte ifølge det økonomiske klima samt de eksisterende tendenser i ejendomsudvikling. Mennesker kan helt undgå at købe i en gang-eksklusive landsby, fordi en mall kan have tilstoppet trafikafvikling i området. Eller en forhøjet highway kan have gjort en visse boligområde ikke blot støjende men også synligt fra motorvejen. Sådanne personlige tabuer tilsluttet reelle sundhedsmæssige bekymringer kan stærkt påvirke prissætningen af egenskaber.

Der er andre data eller oplysninger, der vil hjælpe enhver ejendomsvirksomheden bygherren gage værdien af ejendomme. Priser på byggematerialer og den tilsvarende labor omkostninger form en stor del af udgifterne til udvikling. Taget helt, har vi det fundament, som kan man præcist etablere en fair markedsvurdering af en ejendom.

Shearin Realty, Inc. veed at give sine kunder med temmelig værdsat egenskaber på grund af solid forskningsarbejde personalet sætter i hver af sine transaktioner.

Comment Stream