Zarada na internetu

Dodatni ili stalni posao

Moje ime je Ana. Želim da Vas na jednostavan način informišem o kompaniji S(trong) F(uture) I(nternational) u kojoj radim i otvorenoj poslovnoj ponudi u oblasti internet marketinga. Pre svega, želim da Vas upozorim da OVO NIJE jedan od on-line poslova brze i lake zarade, tako da svi koji očekuju tako nešto ne treba da gube vreme ovde. Ali, ako ste AMBICIOZNI i spremni da UČITE, RADITE I ZARADITE, onda ste na PRAVOM MESTU.

Znam da postoji sumnja u on-line poslove, što je i normalno obzirom da postoje brojni poslovi za koje morate platiti da biste počeli da radite. I ja sam bila obazriva. OVDE TO NIJE TAKO. Učlanjenje je potpuno BESPLATNO, obuka je BESPLATNA, alati koje dobijate za ovaj internet posao je BESPLATAN, nema nikakvih obaveznih kupovina.

Ali ćete zato morati da RADITE. I da UČITE. I da budete redovni na on-line predavanjima (webinarima). I da učestvujete u radu FB grupe i FORUMA. I da se SVAKODNEVNO OGLAŠAVATE, jer je suština ovoga posla u oglašavanju.

Znači, nije brzo, nije lako, prva dva meseca se zaradi simbolična suma. Ali, kada oformite svoj tim možete očekivati realnu zaradu.

OVO JE PRILIKA DA IZGRADITE SVOJ SOPSTVENI DUGOROČAN BIZNIS, KOJI ĆE VAM OBEZBEDITI LIČNU I FINANSIJSKU SLOBODU.

Dodajte me za prijatelja na Facebook-u da bismo lakše komunicirali! www.facebook.com/ana.colic.1088


Comment Stream