Mijn Competentieniveau

Op welk competentieniveau zit ik?

Ik wil alle doelen binnen een paar maanden bereiken.

Bewust zijn van de medialisering van de samenleving
B1: Ik zit hier op Niveau 3. Ik heb heel goed in de gaten dat de Media steeds meer macht krijgt  en dat ze overal aanwezig zijn. Ik wil me graag verdiepen in de laatste discussies die er zijn.


Begrijpen hoe media gemaakt worden

B2: Ik zit hier op Niveau 2. Ik weet op zich wel een beetje  van die standaardtechnieken af om bepaalde doelstellingen te volbrengen zoals bijv. mensen aansporen tot handelen etc.
Ik zou wel wat meer willen leren over de verschillende formats en codes en hoe je een tekst goed opbouwt.

Zien hoe media de werkelijkheid kleuren

B3: Ik zit hier op Niveau 4. Ik heb vrij snel door wanneer iets verdraaid wordt door de media en dingen uit hun verband getrokken worden en hier kijk ik altijd kritisch naar.

--------------
Apparaten, software en toepassingen gebruiken

G1: Ik zit hier op Niveau 2. Ik maak veel gebruik van sociale netwerken zoals Facebook en Whatsap en ik heb vroeger wel eens wat dingen geupload op youtube. Ik wil graag wat meer leren over hoe je de Social Media goed kan gebruiken om bepaalde doelstellingen te volbrengen en hoe je goed materiaal kan creeeren.

Oriƫnteren binnen media-omgevingen

G2: Ik zit hier op niveau 3. Ik wil graag leren verschillende mediamiddelen met elkaar te verbinden.

--------------
Informatie vinden en verwerken

C1:Ik zit hier op niveau 2. Ik zie vrij snel als een nieuwsbron onbetrouwbaar is of als het nieuws nutteloos is. Ik wil graag meer leren over het kunnen vergelijken van verschillende bronnen.

Content creƫren

C2: Ik zit hier op niveau 2. Ik gebruik meerdere Social Media's waar ik foto's of andere content verspreidt.

Participeren in sociale netwerken

C3: Ik zit hier op niveau 3. Ik praat veel met mensen op de Social Media zoals Facebook. Ik ontmoet hier veel nieuwe, creatieve mensen.

Reflecteren op het eigen mediagebruik

S1: Ik zit hier op niveau 2. Ik wil graag leren hoe je Social Media optimaal kan gebruiken en wanneer je welk soort media je moet gaan gebruiken.

Doelen realiseren met media

S2: Ik zit hier op niveau 3. Ik wil graag leren hoe je optimaal gebruik kan maken van Social Media en wat het allemaal te bieden heeft.

Comment Stream