Newport International Runway Group: Den nye trenden i trening mote

Som linjen mellom high fashion og activewear tåkelegger, finnes det flere måter ennnoen gang å se bra ut mens du trener og utover.

NÅR CARA DELEVINGNE gikk på rullebanen på Chanel høst 2014 Vis siste mars, hun så ut som om hun kanvære på vei hjem fra en Pilates-økt. Den britiske modellen var kledd i en Pepto-rosa,ab-baring topp og matchende leggings med lyse joggesko og kastet på, elegant tweedpels som hun vandret rundt et sett gjort å se ut som et gigantisk supermarked.

Noen 70 ser fulgt-alle varianter på en sportslig-elegant tema, i haute-banalt environsav Chanel narr Supermarché. En mester i sosial motiver, Chanel kreativ direktør KarlLagerfeld syntes å ha drømt opp sin egen versjon av noe som skjer nå på gatene og ifaktiske dagligvarebutikker. Til vidd: en sammenslåing av to klær kategorier-activewearog klar-til-slitasje, som har ofte krysses men sjelden er så sammenvevd.

Bevis på fenomenet er overalt du ser. Nike frigjør og Stan Smiths er fottøy valgfrihet forkvinner fra London til Los Angeles, som par joggesko så ofte med sine Lululemons sommed mer raffinert brikker i sine skap. Samarbeid har dukket opp som perler av svette isnurr klasse: denne våren, Nike sammen med Givenchy's Riccardo Tisci og Adidas harnylig jobbet med alle fra London designer Mary Katrantzou til stilige popstjerner RitaOra og Pharrell Williams. Motebevisste britiske aktive merket svett Betty er i modus forutvidelse med en tredje amerikanske butikken i verk. Og un sporty merker, liker YankeeCandle, har aktiv samlinger i verk.

En av de største utviklingen er neste ukes debut av Net-A-Sporter, en ny destinasjonpå e-handel med luksus Net-A-Porter som vil fokusere på alt som er aktive. Det vilstarte på juli 9 med 16 merker, inkludert tradisjonelle de som Nike og en rekke nyenavn-utrustning kvinner for 11 aktiviteter, inkludert yoga, tennis, spinning og kjører."Vi fant at det var litt av et tomrom i vårt tilbud for noen som elsker mote og mosjonog ønsker å se flott gjør det," sa Net-A-Porter President Alison Loehnis. "Hun bør værepå noen måte shortchanged når det gjelder trening og ser flott ut."

Hensiktsmessig, senior kjøper siktet curating N-A-S blanding av varer, Candice Fragis,er både yoga entusiast og hengiven fashionista. Hun er fokusert på å finne fitnessutstyr for både svette og sosialt samvær. Heldig for henne, en avling av newishetikettene passer regningen, Laain, Weargrace, Monreal, Bodyism og Lucas Hugh, for ånevne noen-alle Ms. Fragis snappet opp. Disse merkene bruker italienske tekstilene,låne inspirasjon fra luksus designere og er enda flere bevis på mote og sport spesieltnye forhold. "Flotte med disse etikettene er du kan ha en bit av alt: stil og ytelse," saMs. Fragis. "Vi er alle kommer til kontoret, kommer til yoga eller kjører hjem så våreklær må passe sammen litt mer nå.

Det er akkurat hvorfor New York mote publicist Robyn Berkley, som ser tradisjonelle activewear som "gammel", opprettet hennes etikett Live prosessen, som ble lansert i februar på Barneys og vil snart bli solgt på N-A-S. "Det er mer om livsstil. Activewear er bare en del av bildet.» sa hun. "Mine venner som pleide å gå har drinker, nå gjør sjel syklus klassene sammen i stedet. Det handler om hva du skal ha under disse sosiale engasjement." Hun beskriver sin etikett som "Alaïa for activewear," som betyr body sculpting brikker i Matt spandex som en farge-blokkert avling topp med matchende leggings eller en støvete rosa og floral leotard som kan tuck pent i et par falmet jeans og slå gaten.

Hvis det er en gjennom-linje for denne nye aktive sjangeren, er det at de fleste merker er skapt av kvinner med profesjonelle bakgrunn i mote, som lanserte samlinger svar behov i sitt eget liv. Ta Karen Joyce, grunnleggeren av stillferdig stilige yoga linjen Weargrace. Ms. Joyce, som jobbet først som art director og senere som et bilde direktør for Tom Ford ved Gucci Group for 15 år, begynte hennes etiketten i 2012 etter ditching corporate livet å studere yoga i India og Bali. «Du trenger ikke å ligne en jock praktiserer yoga, men du også trenger ikke å se at du er frisk av flyet fra Goa bruke etniske hippie utstyr,» sa hun Weargraces etos.

Tamara Rothstein og Sheila McKain-Waid, co-kreative direktørene i London-baserte etiketten Laain (navnet er en kombinasjon av begge kvinners fornavn, mellomnavn og etternavn), møtte mens du arbeider i Designavdelingen av britiske merket, Daks. De omtaler seg selv som "mødre på rømmen" og har gjort stykker som denim-stil jersey bike shorts (en bestselger) og en sleeveless, double-faced ull hettegenser som ville lag pent under en blazer, å gjøre livet enklere. "Vi bygget linjen rundt vår manisk livsstil," sier Ms. McKain-Waid. "Vi gjør skolen drop-off, gjør vi en yogaklasse, vi gå rett til et møte. (Det faktum at begge holder andre jobber bare gjør ting mer manisk: Ms. McKain-Waid er kreativ direktør for British heritage merkevare Jaeger og Ms. Rothstein fortsatt konsulterer for store motemerker.)

Stykker som Laains hettegenser passer inn i en N-A-S nylig laget Kategorier: afterski-sport. De er elementene du er ikke nødvendigvis svette i, men det hjelpe ytelse utstyret grasiøst gjøre overgangen til verden utenfor trening studio. Ms. Fragis skryt Laain, beskriver det som «om Jil Sander var å gjøre activewear.

Også for å bli gjennomført på er N-A-S Adidas av Stella McCartney, en decadelong samarbeid som er absolutt pioneren i denne gruppen. Samarbeidet er fortsatt sterk: tidligere i år en frittstående Adidas av Stella McCartney butikken åpnet i Miami, med en London utpost som åpnet i 2012.

Det er åpenbart behov oppfylles. Så igjen, denne trenden er ikke bare om trenger, er det også om begjær. Som badetøy designer Lisa Marie Fernandez putte den: "ingen får opphisset å gå kjøpe et par leggings. Det er ikke som en ny sko." Ms. Fernandez håper å endre det med sin samling, som lanseres på N-A-S i et par måneder. 12-bit tilbud, laget i børstet mikrofiber, strekke jersey og neopren, er designet med hennes favoritt trening studios, som vakre ballett, i tankene. Er oppkalt etter en venn (f.eks en wrap topp kalt "Dree" etter modell Dree Hemingway). Lagt til Ms. Fernandez, "ideen er å se ut som du ikke trener."

Comment Stream