Informatii despre spatii comerciale Suceava

Daca vrei sa cumperi spatii comerciale in Suceava iti oferim cateva informatii de care trebuie sat ii cont. Spatiile comerciale in Suceava pot fi si inchiriate, contra unei sume lunare da bani, pe care chiriasul o da proprietarului.

Cum se stabileste pretul spatiilor comerciale din Suceava

In ceea ce priveste pretul de vanzare pentru spatii comerciale Suceava , fie ca sunt destinate pentru birouri, magazine sau pentru depozite, pretul acestota este stabilit in functie de mai multe criteria.

Astfel, pretul pentru spatii comerciale Suceava difera mult in functie de suprafata pe care o ocupa, insa si de zona in care sunt situate. Ca in orice oras, daca spatiile comerciale Suceava se gasesc in zone periferice, sunt mai ieftine de cele care se gasec mai aproape de centrul orasului sau care au un vad bun, la o sosea principal din orasul bucovinean.

Un spatiu comercial in Suceava costa de obicei cateva ii de euro, dar poate sa ajunga si la cateva zeci de mii de euro. Oricum persoanele care sunt interesate de astfel de hale industriale pot negocia cu proprietarul si pot obtine un pret mai bun pentru hala industraiala pe care vor sa o cumpere.

Inchirerea de spatii comerciale , o alta varianta de luat in calcul

Daca nu ai bani sa cumperii spatii comerciale in Suceava, poti sa recurgi la varianta de a inchiria un astfel de loc. Inchirerea poate fi mai profitabila decat cumpararea unui astfel de spatiu.

Cel mai bine este sa te consulti cu un expert imobiliar, care sa te sfatuisca ce trebuie sa faci, ca sa cumperi spatiul sau sa il inchiriezi la un pret cat mai bun. De asemenea, tot un expert in domeniul imobiliar iti poate spune si alte ponturi care sa iti fie de foarte mare ajutor in demersurile tale.

Mai exact, o astfel de persoana este cea mai in masura sa iti spuna in ce zone se gasesc spatiile comperciale la cele mai mici preturi si care este cea mai buna perioada a anului pentru a fi achizitionate.

De asemenea, poti sa cumperi un spatiu comercial undeva in afara orasului, caci aici preturile sunt mai mici.