Jimm Hendren Group Review

A: n kuuluttaja Korach: kova tappio, klassinen peli

Joka kerta kun ajaa tai kautta Flagstaff, Ariz, mieleeni suosikki ja ikimuistoinen baseball-ottelussa.

Ennen kuin kukaan Flagstaff ja näiden golfkentistään, on pieni Rautatientorilta aivan vanhan Route 66 nimeltä Williams. Tämä on missä Billy Hatcher kasvoi.

Kuka tiesi pieni kaupunki voisi tuottaa hyvä ballplayer? Kuka tiesi Hatcher lyödä pallo pois vasemmalle kentän foul pole 14 pelivuoro pois Jesse Orosco alaosassa 15 Oct 1986, sitominen jälleen suuri ballgame Mets oli sitomatonta top 14?

Mets voitti lopulta se pisteyttämällä kolme toimii alkuun 16. Astros voisi hoitaa vain kaksi 16 alaosassa.

Neljä tuntia päivällä draamaa, joka ulottui alkuillasta. Pari vuotta sitten MLB verkon sanoi se oli viidenneksi suurin peli pelattiin viimeisten 50 vuoden aikana, ja joka sisältää yhdeksän-pelivuoro pelejä.

Laajentuminen on luonut paljon tilaa työvuorolistat valo osuu keskelle infielders ja kaverit, jotka voi heittää iskee jos elämänsä (ja 3-joukkue parlay) riippuu siitä. Se on tuottanut hankalia tasoja playoff-pelejä ja näin paljon enemmän mahdollisuuksia pitkän ja ikimuistoinen playoff-pelejä syntyä hankalia tasoja.

Mets-Astros, Braves-Astros, White Sox-Astros. Astros, jostain syystä on ollut mukana paljon pitkiä ja ikimuistoinen playoff-pelejä. Ehkä se oli funky univormut.

Yankees-Red Sox 2004; 12 sisävuoro yhden yön 14 Seuraava. Kuka voi unohtaa näitä pelejä? Kuka voi unohtaa Mariano Rivera puhaltaa säästää peräkkäistä yötä?

Ja nyt voit lisätä Royals-n, 2014 American League villin kortin peli luetteloon.

Se oli 12 sisävuoro ja 45 minuuttia prime time draama sisämaahan. Kolme minuuttia yli Mets Astros ' 86. Tämä ballgame kesti pirun lähellä viisi tuntia. Se ei tunnu siltä. Se oli kuin katsella "Tuulen viemää".

Anna syrjimisen Kauffman Stadium Dance.

"Olemme kaikki seuranneet niitä kauan Yankees-Red Sox pelejä ja sitten mennä"Jumala, se on 45 minuuttia." Ei kirjautunut Pelinjälkeisistä Show vasta 12:30 aamulla,"sanoi pitkäaikainen Las vegaani Ken Korach, joka kutsui instant classic johtaa kuuluttaja A: n verkkoon. "Joukkue bussi lähti stadionilla klo 01.00 Olen aina ajatellut, se olisi vaikea tehdä yksi niistä peleistä. Ja sitten (tiistai) yö siellä olet, se on 4 tunnin, 45 minuutin peli ja se oli niin voimakas, että koskaan menettänyt energiaa ilmassa.

"Se oli vain yksi niistä peleistä, että sinulla kesti sen kanssa, että sinulla kesti ratsastaa."

Se oli kuin ratsastaa Space Mountain, jos kaveri työskentelee jarruvipuun käveli pois niin hän varastaa pohjat.

Kuninkaalliset luettu seitsemän perusta, joka on vain kuusi alle Washington senaattorit luettu ohjauksesta hankkeen koko 1957 kausi. Tämä on mitä A sieppari Geovany Soto saa jammailua hänen peukalon kolmas pelivuoro.

Kansas City oli ensimmäinen joukkue baseball historian palannut neljän ajaa alijäämä voittaa tai mennä kotiin peli kahdeksas pelivuoro.

Kuten monet Klassikkoa tämä ebbed ja virtasi mutta enimmäkseen virtasi aikana myöhään ja ylimääräisiä sisävuoro, kun kuninkaalliset olivat käynnissä rele kilpailuista lähtöruutuun ja kolmannen välillä. Se oli melkein kuin koko 162-peli kauden kääritty ylös ja laittaa yhteen laatikkoon, joka on mitä on helpotus syöttäjä Sean Doolittle sanoi jälkeenpäin.

Eikä joukkue virheen, ja ei ollut paljon kävelee joko. Kuin varastaminen perusta, ikään kuin "Bad News Bears" Engelberg olivat kiinni Royals tämä oli hyvin pelattu peli.

A: n joskus ovat ajatellut kuin yksi pesäpallon Johnny-come-latelies, mutta Korach sanoi tämä oli kahdeksannen kerran hänen 15 vuotta Booth Oakland tehnyt pudotuspeleissä. Että on eräänlainen Yankee kaltainen, tai ainakin jonkinlainen St. Louis Cardinals-kuin. Korach on niin nähnyt paljon playoff-pelejä.

Jotkut olivat melko ikimuistoinen. Yksikään ei niin ikimuistoinen kuin yksi Kansas City tiistai-iltana, vaikka A kadonnut.

"Se voisi olla yläosassa luettelosta," Korach sanoi Jos Royals-A: n riveissä lyöntivuoro tilauksessa Oakland klassikoita, luettelo, joka sisältää Dallas Braden täydellinen peli ja A: n meneillään että hullu voittoputken muutaman vuoden takaisin, että purettu Korach ääni cameo elokuvassa "Moneyball."

"On selvää, se oli pettymys faneille ja joukkue. Se oli kova menetys, mutta klassinen peli. Olen kuullut ihmiset sanovat, se oli paras postseason peli olen koskaan nähnyt."

Pentuja oli tämä kuuluttaja nimeltä Jack Brickhouse, joka sanoisi kireällä pelin aikana "sinun voi leikata jännitys veitsellä." Kuninkaalliset A n, tarvitaan machete, yksi niistä Crocodile Dundee malleja.

Comment Stream