goedkope voetbalshirts kopen Zon

goedkope voetbalshirts kopen Zon kunt verplaatsen echt eindigde in een dramatische manier! Eigendomsoverdracht van gewicht gezondheid groep en Tianjin Teda sinds onderhandelingen brak, dit bedrijf weigerden te dienen in de nieuwe "King" zon kan worden geregistreerd, maar onder de juiste gezondheid-groep, die slechts tijdelijk keerde terug naar shun zon dagen om deel te nemen in ultra-om het lichaam in de staat. Op dit moment de SAINTY heeft in principe ingestemd met laat zon kan terugkeren, maar alleen als de juiste gezondheid groep moet omgaan met de geschillen met de Teda, immers, van de overeenkomst relatie, zon is terug in Tianjin Teda Clubspelers.

Op 18 juni, wanneer Sun Ke wanneer u het contract ondertekent, hij waarschijnlijk niet aan denken, dit maakte hem de nieuwe "King" beweging hem bijna de verlegenheid bracht van het spelen zonder de bal. Als gevolg van het recht op gezondheid groep en Tianjin Teda Club in overdracht onderhandelingen brak af, Taida Club heeft om te registreren zon heeft ondertekend. Sun Ke is nu de speler Tianjin, maar komt niet in aanmerking om te spelen voor Teda, boven de koning keek naar de tweede helft van het seizoen worden gespeeld zonder de bal.

Het is echt de Super stadion Spektakel, sponsors betalen voor clubs in te voeren internationale, hoopt te worden van de verwerving van aandelenkapitaal, resultaten de Club niet kopen doet, weigeren te registreren van de speler. Quan Jian-bedrijf geschillen, zon kan zeer hulpeloos, overdracht voltooid bijna de helft van een maand, maar hij ook niet naar Tianjin, meestal ga naar de sportschool SAINTY kunt houden. De plaatsing van de Sun Ke, is ook een gezondheid geworden groep de netelige kwestie van het recht moet oplossen. In Teda inzet verslaan, Quan Jian geheel onlangs kocht de ploeg in Tianjin Songjiang 100% inzet maar door Sun Ke de weigering om in te spelen, het betekent ook dat pas na Tianjin Songjiang snelde, hij daadwerkelijk voor zijn gewicht en gezondheid groep betaalt kan. Tianjin Songjiang, maar momenteel 13e in, vanaf de bovenkant van een 17-punts kloof gelederen, wil bereiken ommekeer in de tweede helft van het seizoen waarschijnlijk niet zijn. Ze willen staan over het podium, moet wachten tot 2017 in het eerste seizoen. Fans grapte dat kocht Sun Ke Quan Jian is aan het team, maar voor de zon om te kopen een team in het einde.

Als een lid van de international, Sun Ke was duidelijk voor 1,5 jaar komt niet overeen met de werkelijkheid. Right gezondheid Group ook lopen rond in de zon kan spelen, om op te lossen het probleem, ze zijn zelfs bereid om te zal kostenloos beschikbaar zijn om te accepteren van de zon ultra Club lening en niet elkaar nemen van zon salaris. Na het nieuws dat dringend dienst uitroeit wil zon voorzien van een kans, maar de kwestie ten slotte kwam. Boven de koning kan spelen zonder de bal, een grap, horloge een realiteit zal worden.

Maar onder de juiste gezondheid groep, eens te meer gevonden SAINTY. Eigenlijk eerste kwam als zon kan tijdelijk terug in het team, SAINTY staat niet, Quan Jian en Teda onderhandelingen was niet, na alle, een volledige uitsplitsing. Door nu, Shun Tian vertelde Sun Ke heeft zijn deuren weer geopend, de club zei: "We Welkom terug, Sun Ke, zo lang als de speler de wil heeft. Eerder dan is toegestaan onder de zon te gaan naar andere clubs, het net zo goed krijgen hem terug hier een of andere manier vertrouwde omgeving, wij zijn ook bereid om samen te werken met de juiste gezondheid oplossing zon dingen, kan niet kijken naar deze spelers niet schoppen de bal. ”

Voetbalschoenen Sale Online In feite, hoewel op het oppervlak, SAINTY geen twijfel doen een som is "was het eten van rijst knoedels en gedipt in suiker" deal, maar de Club om te beginnen met Sun Ke de terugkeer nog aarzelde, maar zon heeft immers niet shun Tian speler, Sun's terugkeer kunnen een standpunt innemen. Maar Quan Jian de huidige ontwikkelingsstrategie, zon dag ten minste 1,5 jaar in Shun, "immers, de kracht van de zon is er, nu hij komt terug tijd en kan er meer dan een half jaar, dus we zijn ingenomen met hem terug. "De club zei. Zon terug naar de zon tijdens de dag, het salaris van zijn huidige contract nog steeds betaald voor door het recht op gezondheid, nog steeds, SAINTY senior zei, "Hoewel we niet het recht op gezondheid zo veel salaris, win bonus of zon een geven kunnen. ”

Hoewel SAINTY verwelkomt terugkeer van Sun Ke, zon kan zeker terug te gaan, maar dit niet betekent dat het dragen van de SAINTY shirt, kaderleden zei dat de zon kan worden voorwaarde voor terugkeer, die Quan Jian en Teda, moet het geschil worden opgelost, omdat de zon nu vanuit een contractuele oogpunt, is de tij spelers.

Overdracht van de zon, hoewel het recht om te komen om te onderhandelen met SAINTY gezondheid groep vertegenwoordigers, maar zijn contract is afgelopen Tianjin Teda, oproep van transfersommen bent in Taida Club account te mijden Tian. "Vanuit het oogpunt, zon is al een tij-speler, hoeft niet een relatie met ons. "De Club zegt," maar vanuit een oogpunt van voetbal, Teda niet hem heeft gegeven de registratie, de overdrachtprocedure niet is voltooid, is niet representatief zijn voor het bedrijf nu spelen Super. "Shun Tian hadden gevreesd, is het recht op gezondheid heeft ingestemd met de zon in de zon-dag zetten, maar Taida Club niet eens is, immers, van een juridisch oogpunt, zon is nu de tij spelers. "Wij zijn blij met de zon terug, maar Quan Jian en Teda moet uitzoeken van de relatie, immers, laten we zon terugkeren, is juridisch riskant. "De club zei.

Afgaande op de huidige situatie, back-Teda en onwaarschijnlijk, immers, ze en Quan Jian heeft decorum, verliefd in toegeeft opnieuw zon, maar een stroom van mensen. Als Quan Jian en om te worden afgewikkeld in Teda, hij kan het zelfs maken dit weekend en Guizhou en de Liga, na alles, hij is in een geregistreerde relatie is nog steeds beschouwd door de Voetbal Vereniging van Yu Shun.