Koyal Group Discounts Blog Tips: Pelastaa maapallon ja siemailla Into Chevron pillit Collection

Corona, CA - (23. huhtikuuta 2013) - on Earth viikko hyvin, Koyal Wholesale julkistaa sen uusin linja, Chevron kokoelma Vintage paperia olkea. Muodikas, mutta biologisesti nämä Chevron juominen olkea liittyy Koyal n riville pilkku vintage paperia olkea raidallinen vintage paperia olkea, hyväksyttiin FDA ja joiden tarkoituksena on pelastaa Mother Earth. Koyal tukku myydyin tuote rivi vintage juominen paperi olkea, uusi kokoelma sisältää 17 tyylikäs värejä: musta Chevron, Bubblegum vaaleanpunainen Chevron, Coral Chevron, Diamond Blue Aqua Chevron, harmaa Chevron, kuuma pinkki fuksia Chevron, Ivory Chevron, Kiwi vihreä Chevron, valoa vaaleansininen Chevron, lila laventeli Chevron, Minttu valo vihreä Chevron, tummansininen Chevron, oranssi Chevron, violetti Chevron, punainen ChevronRoyal Blue Chevron ja keltainen Chevron. Jokainen väri tulee 4 pack kokoa: 25-pakkaus, 50-pakkaus, 100-pakkaus ja 600-pakkaus. Sen hienostunut ja trendikäs tyyli näiden olkea ovat suuri kuin juoma sippers pariksi lasipullot ja sooda ponnahtaa, kakku pop tarttuu kakku ponnahtaa ja alkupala ja jälkiruoka tikkuja mitään syntymäpäivä, vuosipäivä, morsiamen tai vauva suihku ja juhlavat tapaamisia. Esittele karkkia buffet jälkiruoka pöytä vintage paperia olkea ohella suosikkini Jälkiruoat apteekkarin purkit ja cupcake seisoo, saatavana myös Koyal tukku.

Uusi Koruton Chic säkkikangas kokoelma on täällä!

Corona, CA - (28. maaliskuuta 2013) - Koyal tukku kaappaa luonnon kauneudesta vapauttamaan sen luonnollinen säkkikangas tuotelinjan.

Tuotettu ja valmistettu hienoimmista kankaista säkkikangas ja juutti ja Koyal on laaja valikoima säkkikangas tuotteita kuuluu valikoima kynttilälyhty ja Tuikkukynttilä kynttilänjalkoja, taulukon numerot, säkkikangas hyväksi ja säkkikangas viini pussit, pöytäliinoja, tuoli Satiininauhavöitä ja nauhat rullina, kääntämällä kaikki juhlavat tapahtuma luonnonmaisema laajennus.

Nouseva trendi ympäristöystävällisiä tuotteita säkkikangas kokoelma alati kasvava suosio johtuu osittain elvyttämiseen yhteenkuuluvaisuutta toisiinsa luontoon, sekoitus chic teema on talonpoikaistyylistä otetta. Kaunistaa sinun sisätiloissa tai ulkona vastaanotto sisustus meidän juuri julkaissut säkkikangas Tuikkukynttilä ja kynttilälyhty Kynttilänjalat pariksi suosikki tuoksuva tai hajusteeton kynttilät valaistu luonnollisen hehkun auringonlaskun ja hämärä tuntia kuten vieraat tervetulleeksi bileet.

Säkkikangas kynttilälyhty kynttilän haltijoille voi säteillä taulukko centerpieces vain oikea aavistus valoa kuutamoinen taivaan alla.

Sekoita ja ottelu meidän lajitelma jotta perimmäinen unelma tapahtuman teema henkiin säkkikangas ja juuttituotteiden osalta.

Koyal tukku linjan säkkikangas tuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, täydellinen lisäksi kodin sisustus muistoksi yö, kauan sen jälkeen, kun juhlat ovat ohi.

Comment Stream