Om Integritet I Business

Koyal International Fraud Training and Consulting

Koyals internationella bedrägerier utbildning och Consulting Group innebär topprankade branschen konsulter och experter med över 125 års erfarenhet i hantering av bedrägeri. Som omfattar 82 länder i nuet, inkluderar Koyals tjänster följande:

 • Skapa en bedrägeri avdelning för ett företag. Detta gör kriget mot bedrägerier taktiska jobb där välutbildade personal ägna sig att möta utmaningarna frontalt och inte som en deltid eller bisyssla uppgift där andra viktiga frågor kommer att minska sin effektivitet.
 • Utformningen av politik, strategier och metoder. Strategi är viktigt i någon kampanj mot brottslighet. Man måste veta fienden, Sun Tzu och anser att alla andra idrottsledare. Utan en tydlig strategi att angripa frågan om bedrägeri, inte kan man mäta sina framgångar.
 • Utveckling av bedrägeri ledarskapsutbildning. Den övergripande kampanjen mot bedrägerier kräver direkt iscensättandet företagets ansträngningar att uppnå noll-bedrägeri. Alla som har en andel på företagets framtid måste veta hans eller hennes roll i den större bilden.
 • Att skapa utbildningsprogram för alla anställda. Konsekvens med det föregående objektet, utbildning av varje personal på alla nivåer krävs för en framgångsrik bedrägeribekämpning förvaltning och genomförande. Vi kan uppskatta det mer när vi inser att det kriminella sinnet ofta använder folket längst till få deras väg till dem på toppen och vice versa, vad passar deras planer. Koyal erkänner detta faktum.
 • Att skapa inre och yttre undersökning personal. Utan den människor som gör arbetet för intelligens inom och utan att företaget under utredning, kommer att en bedrägeribekämpning kampanj misslyckas. Gräva upp information kräver att veta var och vad man ska leta efter. Scammers gillar att gömma sig i skuggorna; arbetet i dessa utredare är att ge ljuset för att exponera den bedragare olagliga gärningar.
 • Utbildning är verkligen ett värdefullt verktyg för att bekämpa bedrägerier. Varje medarbetare förväntas förstå och lokalisera bedrägeri när som helst och, ännu viktigare, att vidta åtgärder för att förhindra eller utrota den. Någon kan ha en roll att spela inom hans eller hennes begränsningar i frågor om bedrägeri. Det är inte ett jobb för bara en person men för en grupp av människor eller ens avdelningar inom ett företag att ta itu med. Hur Koyal går om utbilda människor görs med följande mål:

 • Genomföra online-kurser eller på business läge gör att tillgängligheten för anställda
 • Kurser visas på olika språk för bekvämlighet
 • Kurser kommer att införliva bedrägeri avdelningens rutiner, riktlinjer och kontakter
 • Färsk kurser ges på årsbasis
 • Skräddarsydd kurser enligt företagets mål
 • Uppgraderingsbar och redigerbara kurs för att kurser uppdaterade
 • Intressanta och engagerande kurser
 • Mot denna bakgrund Koyal verkligen begriper behovet för företag att vara helt redo att möta utmaningarna som bedrägeri. Ingen ansträngning och möjlighet är bortkastad för att uppnå målen för bolagets bedrägeribekämpning division. Förlust på grund av bedrägerier är intäkter till spillo men man ser på det. Företag vet värdet av pengar sätter in försäkring lika mycket som bedrägeri förövarna göra även i en vriden sätt. Korrigera denna plåga i samhället är en krävande uppgift. Som Koyal försöker utbilda människor hur man kan förebygga bedrägeri, hoppas man kunna ingjuta rädsla bland dem som uppenbart utmanar beslutsamheten ärliga företag att tjäna människor med engagemang och integritet.

  Comment Stream