laserklasse

laserklasse

Klasse 1M laser is het genereren van zowel zeer uiteenlopende balk of een grote diameter lichtbundel producten. Derhalve kan een klein deel van de gehele laserbundel het oog binnengaan. Echter, deze laserpennen producten een vergrootglas optisch instrument als de balk als schadelijk voor de ogen. Sommige lasers worden gebruikt in glasvezel communicatie systeem Class 1M laserproducten.

Klasse 2M laser in staat is ofwel zeer divergente bundel of in het golflengtegebied van 400-700 nm grote diameter beam producten. Derhalve kan een klein deel van de gehele laserbundel het oog, die beperkt is tot 1 mW, vergelijkbaar met de twee laser producten komen. Echter, deze producten een vergrootglas wanneer de bundel optische instrumenten of lang beschouwd schadelijk ogen gebruiken. Voor civieltechnische toepassingen, zoals het instrument niveau en de richting van sommige lasers zijn klasse 2M laserproducten.

Klasse 3R laserpen krachtige dan klasse 1 en klasse 2 hogere aangedreven apparaat en kan hebben 5, het maximale uitgangsvermogen mW of vijf keer de AEL van een klasse 1-producten. Laserstralen van deze producten op de maximaal toegestane blootstelling onverwachte bekijken en kan leiden tot oogletsel, maar de kans op letsel is nog steeds laag.

Voorbeelden van 3R producten, waaronder groene laser pointer , en sommige van digitale producten voor het huis verbetering werk.

Klasse 3B lasers kan maximaal 500 mW uitgangsvermogen (0,5 watt) te hebben. Klasse 3B lasers kan voldoende kracht om oogletsel veroorzaken, hetzij van de directe bundel en het gereflecteerde. Risico uitgangsvermogen van de inrichting, hoe hoger hoe groter de schade. Daarom zijn klasse 3B lasers beschouwd als gevaarlijk ogen. Echter jegens elke eye laserstraal opgewekt door de laser klasse 3B omvang en de ernst van de schade afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het stralingsvermogen in de ogen en de blootstellingsduur. Bijvoorbeeld 3B omvatten een aantal studies laser behandelingen en 5-in-1-groene-laser-pointer .