2 colectii de tenisi Adidas definitorii pentru stilul tau

Toate elementele definitorii pentru o persoana care se regaseste in mediul urban ca peste in apa sunt date de tinuta acesteia, iar incaltamintea sport joaca un rol important in definirea personalitatii. Renumita firma Adidas si-a facut un obicei de a introdule in fiecare colectie dedicate tilului urban perechi de tenisi Adidas care pot scoate din anonimat si cea mai anosta persoana. Iata modelele de tenisi Adidas care te pot pune pe loc in centrul atentiei!

Tenisi Adidas: Colectia Neo

Incaltamintea sport produsa de celebra firma germana in cadrul colectiei Neo contine si perechi de tenisi Adidas realizate pentru cei care adopta un stil juvenil in tinuta. Tenisii Adidas din gama Neo sunt caracterizati de un design si un colorit classic, farmecul lor fiind accentuat de imprimeurile logoului firmei pe pantofi, in diverse zone.

Talpa este flexibila si moale, perfecta pentru plimbarile pe strazile din oras sau pentru un party care cere multa miscare. Un accent coloristic deosebit il vei gasi la perechile de tenisi Adidas Neo Skool Canvas, culorile satelite/red fiind perfecte pentru combinatii cu o tinuta relaxata pentru o seara in club.

Tenisi Adidas: Colectia Gazelle

Gazelle este o gama de incataminte sport lansata pentru a raspunde stilului metrosexual adoptat in marile aglomerari urbane de pe glob. Tenisii Adidas unisex Gazelle (atat pentru barbati, cat si pentru femei) se remarca prin nuantele delicate ale culorilor, fara tonuri apasatoare sau contraste cromatice evidente. Forma eleganta a perechii de tenisi Adidas Gazelle te va ajuta sa iesi in evidenta oriunde, indiferent de timpul din zi in care alegi sa incalti acesti pantofi sport.

Modelele vin in culori atractive, de vara, reflectand exact sezonul in care poti asorta perechea de tenisi Adidas la tinuta ta casual. Bleu, alb si rosu reprezinta una dintre combinatii, asa cum alb/marsala, alb/gri sau navy blue/alb sunt alte optiuni cromatice pe care le poti imbratisa in cadrul colectiei de tenisi Adidas Gazelle.