cool cars

Mercedes Benz CLA EDITION 1

De Mercedes Benz cla 2014

Deze Mercedes is en heeft een sportieve uiterlijk. De meeste ongevallen beginnen lang voor de botsing: met onoplettendheid, een slecht zicht of een niet te voorzien gevaar. Om veilig te rijden, helpt het veiligheidsconcept van Mercedes-Benz de bestuurder met tal van maatregelen die in het dagelijkse verkeer bijdragen tot een ontspannen rit en helpen om kritike rijsituaties onder controle te houden

BMW i8 spyderDankzij de innovatieve LifeDrive-voertuigarchitectuur beschikt de BMW i8 over de ideale voorwaarden voor een optimale lichte constructie – met een extreem laag zwaartepunt en een gewichtsverdeling van 50:50. De perfecte basis voor de eigenschappen van een klassieke sportauto. Voegt men daar de bijzondere combinatie van een elektromotor plus een krachtige benzinemotor aan toe, dan is een solide basis gelegd voor de innovatiefste sportauto van onze tijd.

Audi R8 GT650

De Audi R8 is een mooie sportieve snelle auto met 565 pk motor. het heeft een spatbord. er valt niet veel over te zeggen het is gewoon een top auto met een krachtige motor.

Comment Stream