Bolivia

Bolivia er et af få lande i Latinamerika. Bolivia har en befolkning på ca. 11.000.000 milloner. Spansk er det officielle sprog, men Bolivia har 36 sprog og 36 forskellige kulturer. Bolivia har et meget varieret  landskab o klima. det skyldes blandt andet  anbesbjergene  og sture højdeforskelle. Landet kan groft opdeles i 3 forskellige geografiske  områder: 1.- Altiplano er en højslette i ca. 4000 meters højde, på altiplano ligger også verdens højstbeliggende sejlbare sø. 2.- Valles ligger i 1000 - 3000 meters højde og har både tempereret og subtropisk klima. 3.- Llanos  dækker cirka 65 % af Bolivia og strækker sig ned over hele den østlige del af Bolivia, Klimaet tropisk.

Salar de Uyuni  er verdens største saltslette med en overflade på 10.582 km. Saltsletten ligger i Bolivias sydvestlige del i departamenterne Potosi og Oruro i ca. 3650 meter over havet.

Sucre er hvid by og hovedstad i Bolivia. Hvor Bolivia født med  har  en masse historie.det  er cradle of liberty olså folk meget glade og venlige.

Comment Stream