NøglepersonerArchitectural Signage Southwood Group Custom Graphics Specialists

Ernest Dwight, formand

Ernest er formand og grundlægger af SouthWood Corporation. Begyndte efter sin eksamen fra Belmont Abbey College i 1970, vokset SouthWood fra en one-person shop i en full-service design/build firma, servicerer kunder over hele USA, Caribien, og ind i Europa. Lige så fortrolige med de teknik og produktion aspekter af virksomheden samt kreativt og design side, Ernest tilbringer det meste af sin tid i direktionen, markedsføring og forretningsudvikling. Han har skrevet artikler om og givet præsentationer på, skiltning, identitet og wayfinding til lokale og nationale foreninger og publikationer tjener de arkitektoniske, logi, boliger og rekreative industrier. Han er anerkendt som en af de mest vidende og erfarne eksperter inden for sit felt. Ernest har siddet i bestyrelsen af ULI Charlotte, Caribbean Hotel Association Education Foundation, Charlotte lejlighed forening m.fl. Han og hans kone, Vicky, har 4 børn og 8 børnebørn. Han er en indfødt i Charlotte, NC og nyder rejser, træbearbejdning og auktioner.

Donita Stewart, kasserer

Donita har over 25 års erfaring i økonomi og informationsteknologi. En afgangselev fra Queens University med en BA i regnskabsvæsen, har hun været ansvarlig for Southwoods finansielle, juridiske og IT-drift, samt menneskelige ressourcer siden 1999. Donita nyder golf, havearbejde og madlavning. Hun og hendes mand, Ron, har tre voksne børn.

Tony Peloso, Design Manager

En SouthWood medarbejder i over ti år, Tony er ansvarlig for forvaltning og kontrol af Southwoods designafdeling. Han koordinerer alle aktiviteter og personale gennem hele designprocessen – fra indledende koncepter til færdiggjort arbejdstegninger. Med en baggrund i skiltning og udstille design og produktion, han forstår både i design-drevet side samt processen producentsiden og arbejder med produktion i værdi engineering. Tony har en BFA i Grafisk Design fra Universitet Akron. Han og hans kone, Gina, er stolte forældre til datter Ava. Tony har fodbold fra The Ohio State University og hans foretrukne ferie er Halloween.

Jeff Webb, Installation Manager

Med tredive års erfaring på SouthWood, har Jeff arbejdet i mest hver afdeling og i alle facetter af fremstillingsprocessen, herunder som efterbehandling rum vejleder, træ tilsynsførende og udarbejdelsen af tekniker. I sin nuværende rolle som Installation Manager styrer han et team af installatører, der er ansvarlig for installation, vedligeholdelse og reparation af strukturer og store komponenter. Han planlægger og fører tilsyn med alle levering og installationsservices, herunder tegn tillade og forskning. Jeff og hans kone, Renee, har en datter. Jeff nyder camping og off-roading i sin Jeep Wrangler.

David Beasley, indkøbschef

En SouthWood medarbejder i over tredive år, David administrerer alle indkøb funktioner. Han forsker i nye produkter til at holde SouthWood ajour med nye materialer og teknologier, vælger leverandør kilder og forhandler omkostninger. Han har arbejdet i og forvaltes stort set hver afdeling i fremstillingsindustrien. Nogle af hans tidligere positioner på SouthWood omfatter Chief Estimator, produktionsplanlægning og efterbehandling rum vejleder. David og hans kone, Cathy, har to voksne døtre og et barnebarn. En ivrig musikelsker, David regelmæssigt deltager i de årlige Merlefest i Wilkesboro, NC, samt mange andre levende musikunderholdning.

Architectural Signage Southwood Group Custom Graphics Specialists, Nøglepersoner

Comment Stream