❊ MY SCHOOL GOALS ❊

Sabrina Putri Stam | 16 jaar | Ma, MM1B | Starbucks, Kip & Zalm | YouTuber

👄

GOALS:

B1 niveau 1: Begrijpen hoe media gemaakt kan worden

Ik wil graag primaire doelstellingen van mediaboodschappen kunnen herkennen. Ook wil kunnen onderscheiden tussen commerciële en informerende boodschappen. Ik ga verschillende mediaplatformen bekijken om verschillende (primaire)mediaboodschappen te kunnen herkennen. Ik hoop dat ik binnen een paar maanden de primaire doelstellingen uit een mediaboodschap kan halen, want normaal gesproken richt ik op mijn eigen social media zaken en niet van de wereld (het nieuws bijvoorbeeld).

C2 niveau 4: Content creëren

Ik wil graag weten welke platformen informatie deelt ( bijvoorbeeld wikipedia). Ik zou graag een eigen website willen maken/inrichten. Ook wil ik zou ik hoogwaardig audiovisueel materiaal willen creëren en delen. Zelf maak ik al YouTube video's, maar ik wil betere video's maken waar ik meer tevreden mee ben. Als ik iets op social media wil gaan plaatsen, wil ik er eerst goed over nadenken voordat ik het ga plaatsen. Dit allemaal wil ik over ongeveer 2 maanden kunnen bereiken of hebben gedaan.

S1 niveau 4:  Reflecteren op het eigen mediagebruik  

Ik wil er graag achterkomen hoe ik het beste met (social) media om kan gaan. Wanneer ik welke media bijvoorbeeld het best kan gebruiken en dat ik weet wanneer ik media op de juiste moment in én uit moet schakelen. Vaak plaats ik van alles en nog wat op het internet (YouTube video's, tweets, Instagram foto's etc.) , maar ik wil er voorzichtiger mee zijn. Ik wil hier elke dag mee bezig zijn en ik hoop dat ik in de loop van de tijd beter met social media kan om gaan.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Comment Stream