Pctipvandedag.nl

Prettige Feestdagen en gezond 2014!

Plannen voor 2014:

1. Nieuwe website:

Pctipvandedag.nl komt zoals het er nu uitziet in februari a.s. met een geheel nieuwe website. Het huidige CMS systeem is niet meer up to date. Wij konden overgaan op een nieuwe versie, maar na veel overwegingen en hulp van Pixl is besloten om met een geheel nieuw CMS systeem te komen. Dit systeem is sneller, stabieler en makkelijker programmeerbaar..

2. Nieuwe samenwerking:
Pctipvandedag.nl is continu op zoek naar partners. Wij hebben een nieuwe partner gevonden, die zich gaat specialiseren op Apple tips. Naast advies en ondersteuning gaan de medewerkers van Loginc ook handige tips schrijven over Apple.

3. Nieuw doel:
Het doel van onze nieuwe website is: De startpagina worden voor elke vraag of probleem over je computer of smartphone. Mocht je antwoord niet op onze site staan, dan kun je uiteraard, zoals nu je vraag blijven stellen en krijg je zo snel mogelijk een antwoord. Wordt het een forum? Nee duidelijk niet de rubriek vraag/ antwoord wordt uitgebreid en krijgt meer functionaliteiten. Kortom: Houd onze site in de gaten als je veel doet met je pc of smartphone!


Pctipvandedag.nl: De eerste oplossing voor je pc probleem!

Comment Stream