voetbalschoenen kopen Hengda

voetbalschoenen kopen Hengda gisteravond, alle belangrijke starter, terug uit blessure MRS en hoge Rath verschijnen in de start line-up, terwijl Robinho debuut van de eerste helft 45 minuten. Daarentegen zes dagen drie wedstrijd Bayern stuurde een mash lineup, Ram, Muller, Alonso, Douglas Costa, Tiago, die zitten op de bank, debutant Kurt, Kimi Griekse en Hoy Seoul is geen starter.

Robinho's eerste show zorg, maar twee weken is absoluut geen training, hij is niet veel kans, maar voegde Gao Lin opgeschort geruchten nog meer in het oog springende. De eerste helft na zijn schot werd gered door Neuer spelen in de post, maar er is een kans in de tweede helft zijn eentje, maar helaas Gao Lin schoot net naast. Scolari sprak ook over na de wedstrijd, Gao Lin geruchten met betrekking tot opschorting, "Gao Lin in de weg tegengekomen die geruchten en slechte taal, hebben we gezien hoe Gao Lin in de weg wordt behandeld, en nu de Chinese Football Association zal worden beboet Gao Lin, omdat Gao Lin voor zijn inbreuken tegen de mensen doen? Dit is niet juist. ", aldus Scolari.

Hoewel dit is gewoon een commercieel spel, maar zal sterk verbeteren van het vertrouwen van de spelers Hengda. "Onze spelers zijn minder in staat dan Bayern, maar vandaag het team toonden hun vechten. 'Scolari zei na de wedstrijd," Iedereen weet Bayern München is een zeer, zeer goed team, maar vandaag is het hele spel we Er zijn veel mogelijkheden om te scoren. Het spel van het Chinese voetbal, in het bijzonder Hengda, is zeer, zeer goed spel, een zeer spannend spel. "

Voetbalshirts 2015 Outlet Vanuit het oogpunt van de mededinging, Hengda alleen winnen met 1-0 op sancties, maar de houding van Hengda overwinning op Bayern. Twee dagen in Guangzhou, de Bayern-spelers nemen van een multipronged aanpak om deel te nemen in zes of zeven evenementen, de club tekende ook evacuatie en Hengda ijs fontein, ijs fontein rivaal Bayern Chinese ambtenaar van het water, de andere twee clubs zal volgende speler bereikte een strategische samenwerking in de jeugd, cultuur en andere coaches.

Bayern tonen, maar Scolari is zeer belangrijk om een dergelijke commerciële spel. Spreken Waarom laat de belangrijkste spelen voor een lange tijd, waarom Paulinho klaar publiek, Scolari zei :? "Ik vroeg je een vraag, je wilt zien Bayern spelen Hengda reserve en weet je Bayern Wat team? hoe vaak Bayern won de wereldkampioen? Ik zeg u, vandaag, als ik Elkeson, Li Xuepeng, Zhang Lin, zal ik ze allemaal te sturen up, dit is een wereld-klasse showdown. Vandaag onze Chinese spelers geleerd iets heel, heel veel. Als we vandaag de dag houden de belangrijkste spelen, dan is het spel zou niet zo'n geval te zijn. "