נמר המדבר

נמר המדבר נמצא בסכנת הכחדה חמורה ובשל כך נותרו רק 190 נמרים אלו בעולם

נמר זה נמצא המדבר יהודה בארץ ישראל בוודאות

נְמֵר הַמִּדְבָּר הוא מהקטנים ביותר מבין מיני הנמרים, אבל עדיין - נמר! הנמרים טורפים יְעֵלִים וּשְׁפַנֵּי סֶלַע. הנמר פעיל בעיקר בשעות הלילה. הוא חי בתחום המוגדר לו ולבת זוגתו ומסמן אותו באמצעות שתן, כדי שהזכרים האחרים ידעו כי מדובר בשטח שלו.

Comment Stream