detectivi bucuresti

Unde gasesc detectivi Bucuresti?

Afla adevarul daca ai suspiciuni si crezi ca te minte ! Este posibil sa spui ca nu-i asa usor si pe buna dreptate te aprob. Nu sunt doar simple cuvinte pentru ca ascund in spatele lor o intreaga incarcatura emotionala ce te impiedica de cele mai multe ori sa accepti situatia si cu atat mai putin, sa gandesti rational. Ca detectiv, scopul este aflarea adevarului pentru cauza in care am fost angajat. Astfel printr-o investigatie minutioasa si mai ales prin discretie si confidentialitate, se obtin probe, dovezi audio video, astfel incat sa afli care este adevarul. Astfel, la prima vedere unor persoane li se poate parea ca fiind mari tarifele detectivilor si astfel isi vad in continuare de treaba lor. Insa, nu de putine ori, persoana care a refuzat colaborarea cu detectivii particulari pe considerentele de mai sus, a revenit, trecand insa timp, fiind uneori prea tarziu. Unii clienti revin pentru ca au fost deja prejudiciati si sunt speriati de ce se li poate intampla in continuare.

Servicii si informatii detectiv particular BucurestiUnul dintre cele mai importante produse care va ajuta la protectia impotriva scurgerii de informatii este prevenirea interceptarilor neautorizate. Fie ca este vorba despre intimitatea personala sau de pastrarea secretelor dintr-o companie, interceptarile ilegale sunt foarte periculoase. Dupa o serie lunga de experiente, am reusit sa achizitionam dotarea premium numarul 1 din Romania. Sunt verificate si geamurile cladirii pentru a se vedea daca sunt penetrate de aparate speciale de ascultare care folosesc pointere laser. Apartura folosita a fost conceputa special pentru scopul in care este folosita si reprezinta varful de generatie pentru clasa ei. In general piata microfoanelor spion, a camerelor disimulate (wirless si fara fir) este extrem de generoasa.

In derularea investigatiei,tarifele pentru serviciile detectivilor particulari se vor modifica. Se pot modifica doar costurile investigatiei private datorita unor actiuni neluate in calcul la momentul incheierii contractului, acest aspect determinand schimbarea pretului investigatiei. Clientul va putea opta sa plateasca pretul investigatiei fie integral la semnarea contractului de servicii investigatii private, fie 50 % din suma totala avans la incheierea contractului urmand sa plateasca restul de bani la terminarea contractului.Agentiile specializate si cabinetele individuale de detectivi trebuie sa posede licenta de la politie. Detectivul particular este obligat prin lege sa pastreze secretul profesional, rezultatul investigatiilor facute de acesta fiind destinate exclusiv clientului. Agentiile specializate de detectivi Bucuresti au obiect unic de activitate (nu pot desfasura nici un fel de alte activitati sau servicii comerciale).

Servicii prestate de un detectiv privat

Toti Detectivii si investigatorii nostri sunt specialisti care detin pregatirea cea mai inalta in domeniu, expertiza necesara si experienta in structuri de securitate ale statului. Ei realizeaza mii de ore de investigatii si filaje in fiecare an. Baza noastra de clienti este foarte diversa, de la persoane fizice la cabinete de avocatura sau companii. Activitatile se pot desfasura local, national sau international in functie de scenariul fiecarui caz. Raspundem celor mai diversificate cerinte de informatii pentru persoane juridice si fizice, incepand cu servicii referitoare la cercetarea prealabila si pana la supravegherea operativa (filaj), rapoartele oferite beneficiarilor fiind concrete, cu date certe si probe foto, video si audio.

Preturi Detectiv particular

Pentru a face parte din echipa de detectivi este nevoie de o experienta de minim 4 ani in teren. Detectivii trebuie de asemenea sa detina cunostiinte juridice si economice. Calitatea de detectiv in echipa noastra ofera apartenenta la cel mai mare grup de anchete private. Nu am pus problema in acest fel, din vorbe facand ca treaba sa para mult mai simpla si rofitabila. Rezultatele aveau sa ne surprinda total. Cele mai grave situatii au fost cele ale unei secretare care dupa ce si-a negociat bine castigurile a acceptat sa monteze un dispozitiv de interceptare in biroul directorlui general. Fata a fost cu atat mai periculoasa, cu cat a incercat sa ne ofere si informatii pe care nu i-le cerusem si parea decisa sa produca cat mai multe prejudicii firmei.

Informatii referitoare la detectivi particulari

Toti detectivii agentiei sunt DETECTIVI ATESTATI de catre Inspectoratul General al Politiei Romane cu o vasta EXPERIENTA obtinuta de-a lungul timpului in cadrul departamentelor specializate. Aparatura si tehnica noastra performanta ne permit sa obtinem probe concludente si sa abordam cu incredere si profesionalism cele mai dificile cazuri. Prin serviciile de filaj si investigatii private, suntem la dispozitia clientului pentru a rezolva problemele si doleantele acestuia in cel mai scurt timp posibil, respectand intocmai litera si spiritul legii, astfel incat clientul sa fie multumit pe deplin si sa aibe certitudine si siguranta absoluta.

Tag: detectiv particular detectivi particulari Detectiv particular Bucuresti

Comment Stream