Sveriges historia
              - vägen till demokrati

Vad tycker du är bäst med demokratin i Sverige?

Comment Stream

3 years ago
0

Hej Anita !
Jag lyssnade och läste 3 olika Sveriges historia speciella först historia verkligen dåligt . Den andra historia var blev bättre men i 1900 talet många människorna arbetade inte nära släktingar. Tredje historia var mycket bra och Sverige är demokratiskt landet.
Jag lärde på mig mycket olika ordet .

3 years ago
0

Jag har sett hur Sveriges historia var och hur han blev. Det är något underbart att efter fattigdom, sjukdomar till och med döden har blivit ett utvecklat land Sverige. Det är demokratisk land har åtta partier representerade folket.

3 years ago
0

Jag tycker det är bäst med demokratin i Sverige att kvinnor och män är jämställda.

3 years ago
0

Vad bra att ni har lyssnat och läst! Ett lands historia är bra att kunna lite om, och det kan vara bra att veta att Sverige inte alltid har varit som det är idag. Det är många som har kämpat för den demokrati vi har här nu :)

//Anita

3 years ago
0

Det bäst med democrati här i Sverige är att man har du har din frihet i allt, men enligt av lag.

3 years ago
0

Just precis, och "frihet under ansvar" :)

3 years ago
0

Det var en svensk koloni i Amerika och det var runt 16-talet och 17-talet .den var i wisconsin .Vid den tiden också fanns andra kolonier för andra Europeiska länder, som till exempel Holländska, Tyska, och inte att förglömma franska i Quebec.Also den franska ägde mycket stora landet i Mellanvästern i USA att Amerika köpte i "Louisiana köp" i det 18-talet.

3 years ago
0

Demokrati är det bästa ordet som jag gillar alltid.Därför demokrati är allt till mig

2 years ago
0

2 years ago
0

jag gillar Sverige av hela mitt hjärta.