Kuća Boga Anubisa

#Patricia,#Dexter i #Fabian

-Pogledaj te creže od fanova

-saznajte tko je najj fan-

-I nešto o glumcima Klariza i Eugene

-pročitaj te strip

-osvojite nagradu

                                                                                   1.str

CRTEŽI,prolistajte ih!

Najj fan je Lorena Jeličić

Klariza Clayton je rođena u Hong Kongu, Kini, ali je odrasla u Londonu, Engleska. Klariza je pola Filipinac na majčinu stranu i pola engleskom jeziku na njezina oca. Ona ima tri starija brata i trenutno boravi u Croydonu, u južnom Londonu. Klariza je bila u vezi s Jacquesom Nathana za gotovo 4 godine. Ona je ranije i još uvijek glumi u britanskoj TV seriji "Dani kući" kao jedan od glavnih likova, Sam, koji je prikazan na CBBC. Ona je također na Twitteru.

                                                                                   3.str

Eugen Michael Simonje britanski glumac rođen i maneken rođen 11 june 1992.Kad je isao na audiciju bio je sa Brad Kavanaghom,Nathali Ramos i Alex Sawjer

Rođen je u britaniji,sad ima 22 godine.Najpoznatiji je po ulogi Jerome Clark i Lancer Lannister u game of thrones.Glumio je i u mlađim ulogama kao cajanosoec Hur i Ben hur.Kad je bio na audiciji rekli su da je bolji od Trudy,Victora,Caroline,Poppy.Ima glavnu ulogu i Bbc-a to je kratica za moj tata je predsjednik.Veliki je ljubitelj ragbija,navija za momđad Englesku.Tata mu je irac i mama.Veliki je ljubitelj životinja,ima psa wuddy.Hobi mu je ravbi i igranje sa psom.Ponekad zna dovesti macku,pticu... punu bolestina a mama to uvjek brani pa zato je hrabar.Strast za glumom je poceo s 11 godina.

                                                                                  4.str

STRIP!!

Za kraj ako neko želi sliku sa bilo kim neka u comentar samo napiše ime glumca sa kim želi!!

                                                                                    5.str

Comment Stream