Sem's leerdoelen '14 - '15

Mijn naam is Sem v. Gils, ben 17 jaar en woon in Lelystad. Ik zit op het Mediacollege in Amsterdam, doe de opleiding mediamanager. Mijn 3 leerdoelen zijn:

  1. G1 niveau 3
  2. C2 niveau 4   
  3. C3 niveau 1  

S.M.A.R.T.

leerdoel 1: G1 N3

Ik wil meer email, internet, en telefonie in de social media wereld gebruiken, en dat wil ik binnen één week behalen. Ik wil meer communiceren met de buiten wereld met behulp van zulke middelen. ik denk dat het wel acceptabel is, want dan heb ik meer connecties met andere waardoor ik later meer succesvol word later maar er zijn grenzen dat ik niet te vaak email stuur of bel. Realistisch is het zeker wel, want ik ben niet de enigste die met zulke middelen communiceert en ik denk dat ik dit wel binnen paar dagen heb bereikt.

leerdoel 2: C2 N4

Ik zou meer informatie willen delen op websites die ik zelf heb ingericht. Eerst moet ik de website kunnen regelen wat ongeveer paar dagen duurt en dan nog inrichten dus ik denk dat het wel over 1 á 2 weken. Men word steeds nieuwsgieriger in andermans leven dus is dit zo wie zo wel acceptabel voor de doelgroep. Ik heb al alle middelen om het haalbaar te maken, en het liefst is dit binnen een maand klaar.

leerdoel 3: C3 N1

ik wil meer gebruik maken van social media, meer uploaden en reageren op social wijze naar mensen. Het doel kan binnen 3 minuten behaalt zijn, maar dan moet ik daar eerst tijd voor hebben om elke dag, elke minut, mensen te volgen via social media. Iedereen zou het wel leuk vinden om een like te krijgen of een reactie, maar er zijn grenzen. Ik ben al actief op social media maar nog niet veel, dus even door zetten dan heb ik mijn doel bereikt. ik vind dat dit lang kan duren om elke minuut te reageren of te liken.

feedback van Robin k.

Comment Stream