Mijn leerdoelen

Marlous Bakker

B3 (niveau 2): Herkent wanneer een mediaboodschap gekleurd is door politieke, ideologische of levensbeschouwelijke overtuigingen.

C1 (niveau 1): Kan diverse gedrukte, digitale en audiovisuele informatiebronnen benutten om informatie te vinden. Kan bij verschillende informatiebehoeften het juiste medium kiezen.

S1 (niveau 0): Denkt niet na over het eigen mediagebruik.

Leerdoelen SMART

B3: Ik wil leren hoe ik kan zien waar een mediaboodschap vandaan komt. Dat moet wel lukken, want heel moeilijk kan het niet zijn. Het is veel makkelijker om zoiets meteen te zien zodat je weet of je er iets aan hebt of niet.

C1: Ik wil snel informatie op kunnen zoeken die ik nodig heb voor bepaalde opdrachten. Ik kan het wel redelijk, maar ik wil sneller alles op kunnen zoeken en meteen weten waar ik moet zoeken. Het moet niet lang hoeven te duren om over een simpel onderwerp veel te weten te komen.

S1: Ik let helemaal niet op m'n eigen mediagebruik. Ik weet dat ik veel op bepaalde apps zit, maar hoe lang dat hou ik totaal niet bij. Ik wil graag m'n eigen mediagebruik meer in de gaten kunnen houden zodat ik niet teveel tijd aan onzin besteed, dat ''afleren'' gaat wel even duren omdat ik eraan gewend ben.

Comment Stream