TIGRE BLANC

EL tigre és el felí més gran del món. La seva pell és blanca i amb ratlles negres. Nom científic es ( Panthera tigris ).

Són carnívors i mengen grans mamífers com ara cérvols, porcs, vaques... En temps d'escassetat menja des de sargantanes, granotes i petits insectes fins a micos i algun elefant jove. El tigre blanc por arribar pesar 315 Kg i mesurar uns 3 metres. Viuen uns 23 anys aproximàdament.

Aquests són animals solitaris, però es poden veure en grups de 3 o 4. És tranquil i li agrada caçar durant el dia.

FONT D'INFORMACIÓ: www.xtec.cat

Els tigres blancs tenen entre una i sis cries

El seu hàbitat és des de Turquia fins a la Península d’Indoxina i en les illes del sud de l’arxipèlag. Al nord de la seva ubicació Sibèria.

El tigre blanc està en perill d'extinció, actualment queden uns 210 exemplars i la majoria están en captivitat, la causa són els caçadors furtius i la pèrdua dels terreny.

Comment Stream