Winford Road Garage markerer 45 år

Appleby Westward Group Limited Paris Distribution

Personale og kunder sluttede i festlighederne når en sjov dag blev afholdt for at markere 45th årsdagen for Winford Road Garage, i nærheden af Bristol, som har en SPAR forplads butik.

Der var sjove arrangementer for børn, herunder hoppeborge, en grill og forfriskninger, salgsfremmende tilbud i butikken og en fødselsdagskage med et fotografi af butikken trykt på den.

Virksomheden blev åbnet i 1967 som lokale køretøj servicecenter under ejerskab af Geoff Taylor og i dag drives af hans søn Justin. Shell garage og SPAR forplads butik tjene en velhavende lokalsamfundet i landdistrikterne Chew Valley-området syd for Bristol.

Lige før at overtage tøjlerne fra hans far, udviklet Justin og Geoff tidligere varemærkefri forplads shop syv år siden, fordoble sin størrelse til en 1,250 sq.ft. SPAR butik i en større fælles investeringer udvikling ordningen med Appleby vestpå.

Tidligere sælger primært snacks og konfekture, giver forplads butikken nu en moderne bekvemmelighed tilbud for sin i landdistrikterne, herunder en række delikatesser-stil kølet og friske varer indkøbt lokalt.

Comment Stream