Skräck

Vad är skräck för dig?

1) Rädsla, skrik, läskigt, bli jagad, skrämmande, nervositet och obehagligt.
Spindlar, krig, andra världskriget, otrohet, sjukdomar, skilsmässor, kryp, valar, tigrar, lejon, flodhäst, mörker, våldtäcksmän, pedofiler, mobbning, moster, varulvar, likmaskar, döden, andra sidan, rånare, vuxen livet, bli gammal, övernaturliga väsen, andar, halloween.

Film: Frankenstein, Evil dead, paranormal activity, the exorcism, drag me to hell, i spit on your grave, Litteratur: H.P Lovecraft, Conjuring, nothing left to fear, dark skies, house at the end of the road.

Paranormal activity är riktigt obehaglig och verklighetsbased. Men den är ändå intresserat och kolla på för det händer saker hela tiden sakta och säkert. Det blir inspelat som i verkligheten.

2) Det är spännande, kul och skrämmas, skrämma andra, lite action, man får en adrenalin kick, det är "coolt" och se övernaturliga krafter och man får egna idéer och tankar om det.

3) . Man hängde folk, Frankenstein, djävulens hus, Nosferatu, man trodde på övernaturliga andar, krafter o.s.v

4) Överdrivet, man ser att det är fejkat, dem kommer antagligen att ta upp ämnen från vår tid om 50 år, allt kommer säkert att vara modern och tekniskt, det är dåtidens nutid.

5) Det har mycket och göra med människorna " jag såg ett spöke i fönstret" så har dem i filmerna också och lite mer dramatiskt med fler effekter. Skräcken har även påverkat oss människor, vi har fått fler fantasier om detta och blivit mer uppskrämda eftersom att vissa filmer är verklighetsbaserade. Vi tror att det kommer vara 4d eller 2d skräckfilmer, där man får vatten över sig om det är blod som skvätter osv.

The conjuring är en verklighetsbaserad skräck/thriller film. Det händer saker hela tiden i filmen som skrämmer en och den påminner om verklighetens skräck. Väldigt intressant och kolla på!

Vi valde hajen som låt eftesom man blir lite uppjagad av låten, det känns som om man blir jagad av något och när man hör denna låten så vet man att något kommer att hända. I filmen hajen har dem ju denna låten när själva "hajen" kommer.

Madeleine, Filippa, Maja och Jessica

Comment Stream