The Cindy Shearin Group Real Estate News Manhattan, Hong Kong, Kuala Lumpur: Købe din første bolig - Tips og ting at vide

Købe din første bolig er en stor liv skridt, og (forståeligt nok) kan være ganske skræmmende perspektiv. Så vi har givet nogle tips nedenfor for at hjælpe lette bekymringer af første hjem købere. Når du er fuldt udstyret med så mange oplysninger som muligt, kan du komme videre med dine planer trygt.

Her er en tjekliste til at forberede dig til at købe din første bolig.

1. være finansielt klar.

Få din finanser kvadrerede væk. Tjek din kreditværdighed og snakke med en mortgage broker eller bankmand at forstå hvor mange penge du har brug for på forhånd. Tag et kig på din likviditet til at finde ud af hvor meget du kan med rimelighed tillade os.

2. beregne alle omkostninger.

Det er ikke bare den ned betaling og pant betaling. Faktor i alle skjulte eller glemt omkostninger som boligejer forsikring, ejendomsskatter ejendomsmægler gebyrer, lukning gebyrer, utilities og vedligeholdelse omkostninger. Det tilføjer og kan ende med at blive mere, end du oprindeligt havde forventet.

3. Bestem hvor du vil være i fem år.

Det er vigtigt at vide, hvor du er i din livscyklus. Tag et kig på din nuværende forhold og karriere status. Tænk over hvor du kunne være i fem år. Skal du nok plads i din nye sted at starte en familie på vej? Er du behageligt i din karriere? Du forventer at blive overført til en ny by helst snart? Hvis du ikke planlægger slå sig ned og stikke i et stykke tid, kan det ikke være det rigtige tidspunkt til at købe.

4. fokusere på de rigtige ting.

Det er nemt at blive fanget på de lille ting som farven på væggene i stuen eller køkkenapparater. Husk, at så mange af de små ting (tæpper, indretning, bordplader) kan alle blive ændret. Tag et kig på de ting, der er hårdere eller umuligt at ændre: antallet af soveværelser, skoledistrikt, plads i baghaven. Tænke over det større billede, når man ser på boliger.

5. ved dit nabolag.

Finde ud af hvilken slags kvarter du ønsker at leve. Ønsker du en downtown føler eller er lokale parker og god skoledistrikter mere vigtigt for dig? Prøv at besøge kvarteret på forskellige tidspunkter af dagen, hvis muligt. Tal med din kommende naboer til at få en bedre fornemmelse for dine omgivelser, og hvad du vil være i når det kommer til larmende kæledyr, utility regninger, sikkerhed, osv.

6. være klar til at gå med et øjebliks varsel.

Du har fundet din drømmebolig. Du har pengene. Nu være rede til at handle hurtigt. Det perfekte hus kommer til at sælge hurtigt, og du måske ikke ønsker at tage for meget tid til at fundere over tilbuddet.

Comment Stream