N@Tschool 2017

In 2017 moeten alle teams een aantal kernfunctionaliteiten in de ELO hebben gerealiseerd. In onderstaande video kun je zien welke functionaliteiten dat zijn en welke hulp je daarbij kunt verwachten van het Service en Advies Centrum  ICT in het Onderwijs. Tevens wordt hier een voorbeeld getoond waarin we laten zien hoe je praktijkopleiders mee kunt laten beoordelen tijdens de BPV met behulp van een Activiteitenplan.

Studieroutes

De Onderwijsassistenten in Almelo werken al weer enkele jaren met NATschool. Ze zijn voorzichtig begonnen om hun lesmaterialen in Studieroutes te plaatsen. Eerst per vak een studieroute maar uiteindelijk hebben ze gekozen voor 12 Studieroutes: elke periode van 10 weken één studieroute. Onderstaande video laat zien welke keuzes de Onderwijsassistenten hebben gemaakt en hoe ze hun ELO hebben ingericht.

Informatiebronnen

Naast studieroutes kent NATschool ook de module Informatiebronnen. Welke materialen zet je nu in een studieroute en welke zijn handiger om in informatiebronnen te plaatsen? De Onderwijsassistenten hebben hier een duidelijk onderscheid in gemaakt. In onderstaande video kun je zien hoe zij hun bronnen hebben ingericht.

Heb je vragen, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.