intensiteit laser pointer voor volwassenen

Deze high power laserpennen zendt een consequent sterke groene laserstraal die krachtig genoeg is om te bereiken over alle binnen of buiten locatie. De bundel is zo sterk dat zelfs tijdens helder daglicht u nog steeds de zeer krachtige laserstraal, zelfs over lange afstanden. In feite is de straal is zo krachtig dat je het kunt focussen op een wedstrijd hoofd en het zal vlam vatten, of richt u deze op een ballon en bekijk het ontploffen! Dit is geen speelgoed voor uw kinderen, dit is een hoge intensiteit laser pointer voor volwassenen!

In reactie op de Ferguson's post, piloot en gepensioneerde voorzitter van de vereniging een Australische piloot, Barry Jackson sprak zijn zorgen aan NT News, beweren dat deze inspanningen zou kunnen hebben katastrofisch effecten als de laserstraal interfereert met de werking van een vliegtuig. [2]
laserlamp , zoals elke laser, elektriciteit gebruiken om een samenhangend lichtstraal te genereren. In het geval van consumenten graad aanwijsapparaten, ze hebben beperkte macht. In de VS zijn dergelijke lasers zijn beperkt tot 5 mW van de macht, terwijl in het Verenigd Koninkrijk, Australiƫ en een aantal andere landen zijn ze beperkt tot 1 MW door de wet. Door deze laag vermogen, de gemiddelde laser pointer is zeer onwaarschijnlijk dat directe schade aan een luchtvaartuig of aan de werking daarvan op enigerlei wijze, tenzij de bundel toevallig de cockpit dringen en tijdelijk blind de piloot.

Dit gevaar is enige tijd bekend, en wetten zijn om mensen te beschermen tegen de mogelijke gevaren. Zelfs low-power laser pointers kunnen tijdelijk beschadigingen aan het netvlies of de bundel wordt gericht in het oog gedurende lange tijd en de persoon actief weerstaat de knipperreflex. Hoewel hoe hoger het laserpen groene , hoe groter de kans op schade.

Al is niet veilig hoor. Zelfs met de regelgeving wetten op zijn plaats om de kracht van de consument kwaliteit lasers te beperken, is het mogelijk om hogere aangedreven lasers te verkrijgen met weinig inspanning. Dergelijke "brandende lasers", met vermogen van meer dan 5 mW en vaak ter netstroom plaats van batterijen, worden verkocht als gereedschap voor het snijden lichte kunststoffen en papier, en hun uiterlijk kan zeer vergelijkbaar met de energiebesparende eenheden. Dit is natuurlijk leidt tot de kans op toevallige blootstelling aan hogere aangedreven lasers.

Ik trok de advertentie vanochtend na het vinden academia van meer informatie over de mogelijkheden van deze lasers, die ik ten onrechte van mening waren vergelijkbaar met speelgoed, en hun juridische status te koop in de VS

http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1221.html