Dyman Associates Insurance Group of Companies Tips: Alternativer for Medicare supplerende dekning

Medicare helse dekning er ganske omfattende. Men hvis du trenger mye omsorg, Medicare kan la deg med betydelig lomme kostnader. Det er derfor de fleste mennesker har en slags supplerende forsikring til å dekke kostnadene som Medicare ikke.

Velge en tilleggsresultater plan som er fornuftig for deg er ikke alltid lett. Her er noen tips som vil hjelpe.

Hva er utvidet dekning?

Rundt en tredjedel av mennesker med Medicare har ekstra forsikring fra en tidligere arbeidsgiver. Hvis du er heldig å ha denne typen dekning, er det sannsynligvis det beste alternativet. Vær forsiktig hvis du velger å slippe det-du kanskje ikke kunne få det tilbake.

Personer med lave inntekter kan kvalifisere for deres statens Medicaid programmet (og andre relaterte programmer) som dekker Medicare bonuser og reseptbelagte stoffet kostnader.

Hvis du ikke faller inn i disse kategoriene, kan du vurdere å kjøpe en privat Medicare supplement plan (ofte kalt "Medigap") eller en Medicare Advantage plan. Begge alternativene har fordeler og ulemper, og du bør gjøre grundige forskning før velge ett eller avgjøre å endre gjeldende dekningen.

Hva er Medigap planer?

Medigap planer arbeide med original Medicare og betale kostnadene som er igjen etter at Medicare har betalt hva den dekker. Avhengig av planen betaler de for noen mengde Medicares egenandeler og co-forsikring. De tilbyr ikke vanligvis tilleggstjenester, så de ikke vil betale for en vare eller tjeneste som Medicare ikke dekker. For eksempel de ikke dekker reseptbelagte legemidler, så fleste med original Medicare og en Medigap plan også kjøpe en del D plan.

Medigap planer er solgt av private forsikringsselskaper. Disse planene kommer i flere ulike kategorier, hvert utpekt av et brev: For eksempel "Medigap Plan F." Alle plan med samme bokstav må tilbyr de samme fordelene, så det er enkelt å sammenligne planer fra ulike forsikringsselskaper. Dessuten, må disse planene følge statlige og føderale regler.

Hva er Medicare Advantage planer?

Medicare Advantage planer er forskjellig fra Medigap planer. Medicare Advantage planer drives av private forsikringsselskaper som kontrakt med Medicare å gi alle Medicare fordeler. Mange av disse planene inkluderer reseptbelagte stoffet dekning, og noen planer tilbyr ekstra tjenester som ikke dekkes av tradisjonelle Medicare. Medicare Advantage planer har vanligvis leverandør nettverk som begrenser hvilke leger og sykehus kan du gå til.

Medicare Advantage planer har også regler om hva du må betale ut av lommen som avviker fra reglene for tradisjonelle Medicare. Noen ganger disse reglene er gunstig og kan beskytte deg mot høye lomme kostnader. En Medicare Advantage plan kan for eksempel ha en lav Egenbetaling for kontor besøk. Men noen ganger kan du betale mer for en tjeneste hvis du har en Medicare Advantage planer sammenlignet med tradisjonelle Medicare.

Comment Stream