Newport CH International Group LLC: Resirkulering Tips for alle

Selv om postene bevise at gjenvinning begynte allerede i antikken (selv før 400 f.Kr.), vunnet en tidlig fase som en måte å gjenbruke materialer i moderne industrialiserte verden popularitet fra ' 80s til 90-tallet når systemer ble satt opp til å samle resirkulerbare materialer med sine foran-verftet søppel. I dag resirkulering er en stor bedrift for mange gründere som enten selge eller bruke kast søppel.

Newport CH International, et selskap grunnlagt i 2003, spesialiserer seg på kjøp og eksport av resirkulerbart papir, plast, metaller og høy. Den har kunder og leverandører som støtter begge ender av prosessen. På forsyningssiden har Newport små og store selskaper som tilbyr materialene som trengs for firmaets operasjoner.

For de som er oppsatt på å bli en del av denne svært levedyktig venture, er her noen tips om hvordan å forbedre resirkuleringsprosessen:

1. forstå hva resirkulering handler om

Den beste måten å se gjenvinning er i forhold til de to første trinnene involvert i hele moderne resirkulering konseptet; at resirkulering som det tredje trinnet i prosessen "redusere-gjenbruk-gjenvinning". Mulig vi bør unngå å fylle våre liv og vårt miljø med søppel. Redusere vår bruk eller forbruk av visse varer eller produkter tar det første skrittet. De fleste vestlige på 70-tallet ble gal over bruken av Dixie kopper som de kastet bort som lett som de kastet papir. Ideen om gjenbruk og gjenvinning aldri streifet dem. I dag, selger Starbucks krus og kaffe beholdere som folk kan bruke i stedet for papir kopper. Og flere og flere folk nå bruke dixie kopper og plast skjeer brukes i fastfood-butikker. Gjenvinning, derfor fullfører syklusen av prosessen med å prøve å oppnå null avfall av transformere avfall til andre skjemaer, for eksempel gamle avis i nylig behandlet papir eller boksene.

2. kjøpe resirkulert varer

Mange mennesker kan føle godt om kjøpe såkalte produkter laget av resirkulerte materialer fra selskaper som hevder å resirkulere materialer; men i virkeligheten er de bare bruker en liten andel av resirkulert materiale mens resten er nylig behandlet materiale fra minelagt eller rå materialer frisk fra naturen.

3. resirkulere vann

Hjem design må inkludere muligheten til å resirkulere avløpsvann slik at den kan brukes til toalett, ren garasje/oppkjørselen eller å vanne hagen. Vann, kan som avløpsvann kalles også, se ekle; Det kan imidlertid lagre familier mye penger hvis resirkulert. Det krever bare å ha et system som vil lagre det og deretter matet tilbake i systemet for enkel bruk.

4. resirkulere makt

Selv om det er ingen måte vi kan resirkulere elektrisk kraft, kan vi minst finne måter å forbedre bruken slik at vi oppnå en pseudo-resirkulering effekt. For eksempel kan lys som kommer fra lyspærer og med utendørs lys reflekteres frem og tilbake med speil og lyse vegger, tak og materialer (gardiner eller gulvfliser) for å holde interiør lyse. I kaldt land gir dette ekstra varme for interiør, spesielt hvis vi bruker apparater som avgir varme, som brødristere, ovner, TV, refs og datamaskiner. I tropene bruker folk ofte kostbare aircondition for kjøling selv om kule natten luften er nok til å kjøle ned et rom med inntaket fans (i motsetning til eksos fans brukes i løpet av dagen til å blåse bort varm luft).

5. gjenvinning nedbrytbart avfall

Dette er den beste måten å imitere den naturlige prosessen med nedbryting og re komposisjon (reclycing!). Gjør gjødsel av organisk materiale, som mat avfall, tørre blader, fullfører døde grener og animalsk avfall, naturens som mennesker har klart å sabotere uforvarende. Bevisst praksis å returnere denne viktige prosessen vil forsikre oss om et bedre og mer bærekraftig miljø.

Det er du! Ikke egentlig så vanskelig å gjøre for en person som ønsker å kaste på det globale arbeidet å gjøre vårt globale samfunn fortsette blomstrende og fremover for de neste generasjonene til å arve. Vi bor og går gjennom denne verden bare for en flyktig øyeblikk. Og så vi gå videre. Det er uunngåelig syklus av liv! Vi kan i det minste la en verden vi kan være stolte av å opprette

Comment Stream