Newport International Group Projects Tokyo Company

Top tips til at have de bedste mad eventyr

Top 20 tips til at have de bedste mad eventyr i udlandet

På din hjemmebane er du helt foodie. Du ved, hvor at finde den fineste wagyu bøf, de bedste kolde-drop kaffe og glatteste single malt bar. Mere end det, du ved, hvornår de skal gå, hvor man kan sidde og hvad til spids.

Men ingen af den skrap-tjente lokalkendskab er noget godt til dig, når du lander i et nyt sted for første gang. Og lad os se det i øjnene, kvaliteten af din spise og drikke kan gøre eller bryde din rejse. Så hvordan kan du undgå turistfælder, snuse ud et uforglemmeligt måltid, ikke angst ud over at betale regningen og på samme tid, få en ægte smag af byen du i?

1. GÅ UD OVER PERSONALET

Jeg spurgte engang den samme concierge i Rom hvor man kan spise, 10 år fra hinanden. Hans svar var nøjagtigt det samme-restauranterne var ikke. Nogle concierges er strålende (Mandarin Oriental i Paris, Overhuset i Hong Kong, fire sæsoner i Milano, jeg tænker på dig), men de fleste har tendens til at give dig deres samme top fem henstillinger uanset hvad du virkelig beder om. Hvis du må deltage, så spørg efter noget virkelig lokale, off-the-radar, og hvor kokkene spiser. Se mandarinoriental.com/paris/; upperhouse.com; fourseasons.com/Milan/

2. UNDGÅ RESTAURANTER MED SPRUIKERS

Du ser dem i alle de vigtigste turist slæber – charmerende unge holder kæmpe menuer og lovende, den bedste pekingand, paella eller pasta i verden er lige inden for døren. Virkelig? Hvis dette dyk gjorde virkelig verdens bedste, ville de har brug for en spruiker. Ditto, undgå ethvert sted med en malet cut-out af en glad kok uden for døren.

3. INTERVIEW DIN TJENEREN

En god restaurant fører til en anden, med blot et enkelt spørgsmål til en smart manager eller kok. Bede dem om et sted, der gør god kaffe (alle restaurant industri professionelle ved, hvor er den gode kaffe); en god bar og et godt lokale sted at spise; og du er på din vej.

4. VÆLG DIN REJSEPERIODE I OVERENSSTEMMELSE HERMED

Har jeres hjerte opsat på at spise en bestemt restaurant, er kun for at finde det lukket når du får der, en af faldgruberne i moderne rejse. Jeg har været kendt for at bestille restauranter først og fly andet. Undgå Frankrig, Italien og Spanien i August, når alle-herunder kokke, restauratører og hovedleverandører-går på ferie.

Holde øje med vigtige datoer for religiøse festivaler, helligdage og endda sportsbegivenheder. Alle sat til at gennemgå en hot ny restaurant i Rom. jeg dukkede op for at finde finde hele sted forvandlet til en World Cup screening room for Italien versus Frankrig, med borde af oste og spande af øl. At mindst Italien vandt.

Hold øje med vejrmønstre for. De kraftige regnskyl af monsunsæson kan dæmpe charme af udendørs noodle markeder og spisesteder terrasser over hele syd-øst Asien fra juli til oktober.

5. LÆRE LINGO

Hvor meget pænere det er at bede om regningen i det lokale sprog i stedet for at gøre disse utålmodig skrible bevægelser i luften med dine hænder.

I Frankrig er det "L'addition, s'il vous plait". I Italien, "Il conto, per favore". I Spanien, "La cuenta, por favor". I Portugal, "En conta, por favor". I Tyskland, "Die rechnung, bitte". I Grækenland, "til logariasmo, parakalo". I Japan, "Okanjou o onegaishimasu".

I Thailand er det "Check bin kap" Hvis du er mand, og "Check bin ka" Hvis du er kvinde. I Korea er det "Gesano juseyo". I Kina, bruge Mandarin "Qing jiezhang", selv om kantonesisk "Ng goi, mai dan" er mere almindelig i Guangdong eller Hong Kong. I Rusland, "Rasschitajtye, nas pozhalujsta".

Held og lykke med denne sidste.

6. VED, HVOR AT TIP (OG HVOR MEGET)

Ikke tip i Japan og Kina. Tip i Amerika. Tænk over det i Schweiz og Sverige. Tankegangen er gjort for dig i Frankrig, Italien, Tyskland, Østrig, Hong Kong og Singapore, hvor et servicegebyr er automatisk inkluderet, men du kan runde regningen op, hvis du ønsker at forlade ekstra for din tjeneren.

I USA, perfekt generelt forventer 15 til 25 procent af den samlede regning at hjælpe "top up" deres lave lønninger. I London, er en diskretionær 12½ pct. tip ofte føjet til din regning. Det er formentlig lige så godt – du Prøv arbejder ud 12 ½ pct. af 150 pund efter tre glas af rød- men nogle ansatte vil også forlader kolonnen tip åbne på din kreditkortkvittering, håber du vil tip to gange. Hvis du er i tvivl, der er intet galt med høfligt bede, hvis tjenesten er medtaget. Og ja, der er en app til at. GlobeTipping, 99c.

7. PLANLÆGGE

Den yderligere upmarket du planlægger at spise, jo længere skal du videre til bog. Hvis du planlægger at spise din vej gennem verdens 50 bedste restauranter, så tænke fremad. Flere åbne bookinger to til tre måneder i forvejen, og sælge næsten øjeblikkeligt.

8. DU MÅ SPISE I DIT HOTEL

Det plejede at være, at spisning i dit hotel var en garanti for kedelig internationale retter, men ikke længere. Tjek Heston Blumenthal middag af Heston på Londons Mandarin Oriental Hyde Park; overordentlig god yum cha på ovenfor & ud over på hoteller ikon og Intercontinental i Hong Kong, Daniel Humm sjov fin spisning på The NoMad Hotel i New York, og Pei moderne på Hotel Sofitel Melbourne. Se dinnerbyheston.com; Hotel-icon.com; nomadhotel.com hongkong-ic.intercontinental.com; peimodern.com.au. Se hele artiklen her...

Comment Stream