Pantofi sport de la Nike pentru dame

Adidasii au devenit un articol pe care oricine il vrea in propriul dulap. Daca in trecut, doar barbatii erau cei care se indragosteau mai usor de astfel de pantofi, acum si damele se bucura de confortul pe care ti-o ofera o pereche de pantofi sport de calitate si autentici.

Unul dintre brandurile care au succes este Nike, care a reusit cu succes sa fie gustul femeilor. Producatorul american a reusit sa intuiasca foarte bine care ar trebui sa fie atributele pe care ar trebui sa le aiba o pereche de pantofi sport pentru a fi pe placul persoanelor de genul feminin. Pe langa faptul ca sunt foarte comozi, adidasii Nike de dama sunt foarte colorati. In acest fel, pot fi asortati cu usurinta si purtandu-i vei fi o persoana vesela si optimista.

Sa nu uitam totusi ca menirea adidasi Nike de dama este cu totul alta, si anume, pentru a face sport cu ei. Din acest motiv, producatorul american a venit in intampinarea damelor cu modele de incaltaminte foarte confortabile, in care piciorul respira si care pot fi folosite la alergat sau alte activitati care sa solicite piciorul mai mult.

Din punct de vedere al pretului, adidasii Nike de dama sunt la nivelul celor masculini. Pentru un model nou pretul este de aproximativ 400-500 de lei, in timp ce modele mai vechi costa in jur de 200 de lei.

In cazul in care vrei sa gasesti preturi mai mici poti vizita un magazin de tip outlet, unde preturile sunt mult mai mici, iar reducerile ajung chiar si la 50%. Intr-adevar, modelele sunt mai vechi, dar sa fiti sigur ca raportul calitate pret este unul avantajos pentru dumneavoastra.

In concluzie, incaltarile sport Nike pentru dama sunt printre cele mai cautate articole intr-un magazin de incaltaminte. Sunt comozi, usori si pot fi folositi la activitati precum mersul pe bicicleta, alergat sau chiar o plimbare relaxanta.