Noin Kathy Keeley of Keeley Group

Tietoja Kathryn Keeley:

Kathryn Keeley on sosiaalinen yrittäjä yli 25 vuotta. Aikana uran keskittyy taloudelliseen kehitykseen, rahoituksen ja tulosohjaus, hän on työskennellyt voittoa, voittoa ja valtiolliset organisaatiot jokaisen valtion ja yli 20 maassa.

Laajasti Huomattava

Keeley on juossut useita yrityksiä. Hän perusti naisten Economic Development Corporation (WEDCO) ja toimi sen presidenttinä 10 vuotta. Hän oli esikuntapäällikkö Minneapolis kaupunginjohtaja Sharon sayles Belton joka palvelukseen hänet keskittyä taloudelliseen kehitykseen ja hallinnon uudelleenjärjestelyä. Hän oli Senior Fellow ja ohjelman johtaja Corporation for Enterprise Development, Washington, DC toimiva järjestö, joka käsittelee taloudellisen kehityksen, ihmisten investointeja, ja hallinnon politiikkaa. Hän oli mukana perustamassa yhdistyksen Enterprise Opportunity. Hän oli konsulttina Script International Outreach säätiön ja suunnitellut apurahaohjelmia ja yritysten luottoja strategia Latinalaista Amerikkaa.

Kuten voidaan olettaa, että harvinaisia sekoitus asiantuntemusta (joista edellä on vain yleiskatsaus) on herättänyt huomiota ja ihailijoita. Keeley on ollut esillä Good Morning America, 60 minuuttia, Oprah Winfrey Show, ABC Evening News, saksalainen tv-dokumentti, BBC News Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Voice of America radio, sekä useiden maiden lehtiartikkeleista.

Mausta Konsultti

Keeley asiakkaat ovat olleet District of

Columbia, City of Nashville, kaupunki Long Beach, ja Long Beachin satamaan. Hän on työskennellyt yksiköiden kuten Alaska työvoiman kehittämisen, Atlanta yhteisö Foundation, Koillis yrittäjä Fund, Georgia Järjestöt Resource Center, Hands On Atlanta, Atlanta Micro rahaston Historic District of Atlanta, GA Yhteisö Tuki ja ratkaisut, ja Northland Säätiö Duluth MN projektin arvioida ja kehittää suosituksia kuusi sosiaalisten yritysten.

Läpi hänen erilaisia hankkeita, Keeley on antanut arvioita, suosituksia jatkuva hallinta neuvontaa ja teknistä apua olemassa olevien hankkeita. Hän on tarjonnut konsultointi- kamppailee tai heikosti Ventures. Hän on kehittänyt toteutettavuustutkimuksista ja liiketoimintasuunnitelmat uusia hankkeita. Ja hän on helpottanut hallituksen ja henkilöstön vetäytyy määrittää toiminnan rakenteita ja kehittää suorituskykyä toimenpiteitä.

Comment Stream