Norvell and Associates Certified Public Accountants: Ongelma senioreille varuillasi huijauksista

WALNUT CREEK - Tammikuu 23 seminaari osoitti kaksiteräinen miekka: seniorâ € ™ s paras suoja petoksia voisi ottaa sukulaisen valvoa hänen tai hänen talouden, asuntoja ja sairaanhoito, mutta 80 prosenttia financial huijauksia vastaan Seniorit syyllistyvät uhrin perheenjäseniä ja huoltajille.

"Työssäni Surullisinta on, että usein juuri lapset syyllistää heidän vanhempansa" Contra Costa County Deputy District Attorney Ken McCormick kertoi yleisölle lähes 100 ihmiset Del Valle Acalanes İscehisar tammikuu 23 "Senior huijaus tulppa" seminaari.

Kahden tunnin seminaari, Assemblywoman Susan A. Bonilla ja urakoitsija valtion License Board featured esitykset paneelista asiantuntijoiden vanhin pahoinpitely ja kodin lääkäri, korjaus, real estate, mail petos.

McCormick liittyi muiden sijainen DA Bryan Tierneyn kanssa joka toisteli perheenjäsenten varoituksia. Häpeä, hän sanoi, saa ihmiset haluton myöntämään niille, joille ne ovat riippuvaisia ajattele.

Bonilla sanoi auttaa Seniorit tunnistaa huijauksia on ensimmäinen askel voittamiseksi vainoharhaisuus ja aktiivisesti vastustaa petoksia. Työnsä Sacramento sisältää puheenjohtajana Assembly: n liiketoiminnan ja ammatteihin, joka valvoo lisensointi-levyt.

Lisensointi hallituksen Outreach koordinaattori Jane Kreidler sanoi valtion lisenssit noin 490 asuntotuotannon urakoitsija.

Hän säädetyn, käytännön on-Do 's (saat vähintään kolme suositusta, pyydä nähdä kuljettajan ja urakoitsijan lisenssi, tarkista CSLB perusteltuja valituksia ja enemmän), ja sitten hänen tärkeintä: "Älä luota ihmisiä, ei ole mukava. Jos palkata joku, joka ei ole lupa, sinulla todella ei ole paljon käyttöä,"hän sanoi.

Kreidler sanoi, useimmat Huijaukset ovat Lämmitys ja ilmastointi liittyvät. "Mitä he tekevät on tullut löytää ongelmia. Ne tulevat Puhdista suodattimet ja löytää hometta,"Kreidler sanoi. "Yksi mies menetti 8000 (petos) ja on vielä siivota hänen putket tahmea sotku."

Tierney suositeltavaa koskaan suostu kodin korjaus tarjoukset, jotka ovat ei-toivottuja tai auttaa kirjoittaa maksujen tarkastuksia riippumatta huono näkö. Dementiapotilaiden, jotka saattavat muista toistuvat käynnit sama laskun kerääjä tai myöhään illalla puheluita lapsenlapsi pyytää lainaa päivä, tarvitsemme ystäviä suojella heitä.

Cassandra Hockenson Medical Board of California totesi hänen organisaatio haluaa lisensoimattomia lääkärit "kadulta" ja kehotti joku epäili palveluja he saavat yhteystiedot hallitus välittömästi.

"Meidän tehtävämme on suojaa sinulta", hän sanoi selittää, että jokin tungetteleva palvelu--Botox injektionesteisiin vitamiini laukausta - edellyttää lääkärin pitää lääkärintodistus ajokorttia.

Steve Tuomo, tarkastajan US Postal Inspection Service ehdotti mail petos parhaiten torjutaan muuttunut käytös. "Älä laita lippua (postilaatikollesi) Kun sinulla on jotain mail," hän sanoi, tietoinen, että useimmat eläkeläiset kasvoi aika kun tämä oli yleinen tapa varoittaa postinkantaja Lähtevien laskujen maksu. "Jos et saa sähköpostia jonkin aikaa, soita posti," hän sanoi.

Mutta apua, Tierney sanoi "silppua Suikaloi, silputa kaiken" ja välttää automaateista, jotka ovat "kuten magneetit rikos." Määrittäessään valtakirja hän sanoi, "Älä allekirjoittaa mitään et ymmärrä, vaikka he kertoa teille, se on kuntosali maksu. Hanki apua."

McCormick keskittynyt useimmat eläkeläiset suurin pesämuna--kotinsa--jotka tekevät niiden pääkohderyhmä väärinkäyttö.

"Monet teistä toimi sinun hännät pois koteihinsa... Seniorit on eniten oman pääoman kodeissaan. Olen oppinut nopeasti, että kun paha saa rahaa pois kotiin, et voi saada se takaisin. Voi syytteeseen ne, mutta viettänyt rahaa,"McCormick sanoi. Voit lukea koko artikkeli tästä.

Comment Stream