Norvell and Associates: Maaritellaan asiakaspalvelu

Miten määrittelemme asiakaspalveluun, jotta voimme tietää mitä se on ja mitä se tekee toimittamaan sille tasolle, että johdonmukainen kuin taloudellisesti kannattavaa? Tämä voi tuntua kova kysymys kaikille kysyä, varsinkin jos ei ole kirjattua näyttöä. Mutta Norvell and Associates on kokemusta ja uskottavuutta tarjoaa vinkkejä parantaa liiketoimintaa.

Seuraavassa on vinkkejä siitä, miten kehittää tarvittavat työntekijöiden osaamisalueista erinomaisesta asiakaspalvelusta:

1. hyvä, jos ei Impeccable, viestintätaidot

Asiakaspalvelu on pääasiassa yhteydessä asiakas, ei tai suullisesti. Hymy on usein paras ensimmäisen lausekkeen ojensi asiakkaalle ennen 100 tai niin sanoja sanot. Toisaalta paheksua on tappaja-sana kaikenlaisia ihmisiä.

Ottaa käyttöön asiakkaille helposti, voit sitten vakuuttaa heille, sinulla on etu mielessä muutaman sanan, kuten "Miten voin auttaa teitä, rouva/herra?" Tai menee suoraan ja jossa selvitetään kysymykset ja määritellään ehdot ja säännöt, joita he eivät ehkä ymmärrä. Hymy, tietenkin, koskaan jättää kasvot; se on jatkuva vakuutus asiakas kuulee ja näkee ovat aitoja ja tarkoitus hälventää epäilyksiä ja pelkoja.

Ilman tätä tärkeää taitoa paljon ongelmia on edelleen ratkaisematta, ja aiheuttaa enemmän ongelmia.

2. kuunnella

Ihmiset voivat olla syntyneet korvat; mutta se ei takaa, he osaavat kuunnella. Tai jos he tietävät, miten he todella eivät taidot käsittelemään kaiken he kuulevat mukaan toisen henkilön näkökulmasta. Näin ollen on olemassa kaksi puolta Tehokas kuunteleminen: sanat ja sanat kohta.

Me kaikki tiedämme merkityksiä sanojen, yleensä. Tekninen sanasto Voihan sanakirja tai viittaus määrittää, mitä puhumme. Ottaa mennyt ohi, meidän täytyy mennä määrin ymmärtämään, miten toinen henkilö käyttää tiettyä sanaa. Usein ottaa muistikirjan tai tabletin kirjoittaa keskeiset kohdat puhelun aikana auttaa selventää kysymyksiä mielessäsi ja asiakkaan mielessä.

Kaaviot, piirustukset tai vuokaaviot tarvittaessa muistiinpanoja ja havaintovälineet tulee kätevä ongelmien. On helpompi kuunnella, kun sanat ovat partnerikseen kuvat välttämiseksi väärinkäsityksiä tai epäselvyyksiä.

Mutta värikkäitä kuvia tai kaavioita ei välttämättä riitä panna näyttää halki-puhua asioista, joihin ominaisuus rajalinjojen. Voi olla tarpeen, jotta ihmisten asiantuntemusta tai valtuudet päättää erityisiä ongelmia. Yleensä tekemisissä asiakkaiden kanssa ei edellyttää kuitenkin menossa tuomioistuin tai palkata asianajajan ratkaisemiseksi. Tärkein tavoite on ratkaista asiakkaan mahdollisimman paljon hyväksi.

Tärkeintä on kuunnella asiakkaan kiinnostaa aina ensisijaisesti huomioon.

3. tuotteiden tuntemus

Olitpa myy kirjoja, älypuhelimet tai pizza tuotteiden tuntemus on ehdoton edellytys tarjoamaan asiakastyytyväisyyttä. Tietää, miten tuote toimii--esimerkiksi uusi puhelimen ominaisuus, jonka avulla puhelinkokous-lisää tuotteita valitus ja salability. Enemmän kuin, että kun tuotteen toimivuus ilmenee ongelma tai jos crustiness pizza ei ole kanta-asiakas, työntekijä on tiedettävä ratkaisuja ongelmaan. Antaa välitöntä palautetta yhtiölle tai muille työntekijöille on ensisijainen mekanismi mille tahansa organisaatiolle. Tuotteiden tuntemus on mentävä käsi kädessä menettelyyn tai hallinta osaamisen käsittely asiakkaiden huolenaiheet.

4. pitkäjänteisyyttä

Tekemisissä asiakkaiden kanssa voi olla stressaavaa ja työläs tehtävä. Lähellä sulkeminen tuntia työpäivästä asiakkaat voi olla ärtyisä ja jopa kärsimätön työntekijää, jotka hekin väsynyt ja huonokuntoinen. Juuri tällaisia tosipaikka kohtaamisia viestintä usein hajoaa ja tapahtumat epäonnistuvat.

Vanha 20 % lyöntivuoro keskimäärin kylmä suoramyynnin myynti vaatii voidaan vielä soveltaa jopa muunlaiset asiakaspalvelu tilanteissa. Mutta se on vain asia jossa työntekijällä on sitkeyttä soveltaa tarvittavia välineitä ja taitoja sulkea myyntiin tai ole yhtä täydellinen ja erinomaista palvelua kaikille asiakkaille. Se on kuin yksinkertainen periaate Kungfutse opetti opetuslapsiaan siitä hänen ensimmäinen työpaikka, koska nuori mies, joka oli yksinkertainen ja helppo toteuttaa: kaikki hän tarvitaan oli mitata painon tai tilavuuden tai riisi oikein ja luovutettava ostajalle. Niin kauan kuin hän ei oikein aina, hän täytti, mikä oli häneltä.

Useimmissa tapauksissa kaikki henkilö on tehdä on soveltaa työnsä tunnollisesti ja hyvin hän pitäisi ja joka tarjoaa tarpeeksi asiakaspalvelu. Se vie pitkäjänteisyyttä. Mutta kun ongelmia ilmenee, jos lisää tiedon ja poikkeuksellisen kärsivällisesti haastetaan eteen.

5. on positiivinen koko ajan

Elämä on täynnä raatamista ja taistelu, joka aiheuttaa kaikkein toiveikas yksilöiden notkua tai valittaa. Mutta edessä asiakkaita, emotionaalinen rehellisyys voi olla hyödyllinen väline, mutta pikemminkin pelotteena asiakas-yritys tahdikkuutta. Työntekijät voivat oppia temppu määrästävoienintäänjäädäjäljelle ensisijaisesti avulla ehdoton kielenkäyttö. Sen sijaan käyttää negatiivisia sanoja ("ei voi korjata yksikkösi..." Tai "et saa korvaavan..."), he voivat kääntyä ilmoitus noin tekemään niitä myönteisiä ("meillä on laite korvataan tai jos tai kun...").

Kyllä, se kestää tehdä toiselle henkilölle onnellinen onnellinen ihminen. Komedioita hyödyntämään tilannetta jossa henkilö tyytymättömiä tai tyytymättömiä teeskentelee olevansa vilkasta tai vaikuta. Mutta harvoin se tulee ulos kuin hauska kun olet tyytymätön ja olet tekemisissä asiakkaiden kanssa, jotka voi olla myös onneton. Toisin kuin matematiikassa, kaksi negatiivit moninkertaistaa osaksi enemmän negatiivisuutta.

Positiivisia työntekijän on suurempi mahdollisuus tarjoamaan tyytyväisyyttä kuin negatiivinen työntekijän valituksen asiakkaalle. Aurinko on kirkas ja kuuma pilvien takana. Ja niin vaikka ihmisten kasvoja näyttävät pilvinen, myönteinen asenne säilyy yhtä tehokas kuin voittamaton auringonpaistetta.

Norvell and Associates haluaa tarjota erinomaista asiakaspalvelua. Ja ne ovat osoittautuneet näiden vihjeiden ovat parhaat työkalut yrityksenne vakuuttamaan asiakkaitaan työskentelemistä yhtiöön.

Comment Stream