Norvell and Associates: Tips voor het maken van een levensvatbare organisatie

De corporatie, of een organisatie voor die kwestie, is gekomen van leeftijd als de vertegenwoordiging van de persoonlijkheid van het kunstmatige of virtuele uitgevonden door mensen om bepaalde doelen die de eenzame persoon alleen kan niet hopen te bereiken te bereiken. Ironisch genoeg en als gevolg van de unieke structuur van de meeste organisaties, het is door middel van de capaciteiten van een enkelvoud leider-zeggen, de Voorzitter van een natie of de leider van de band – dat de organisatie functioneert alsof het één persoon. En we verwijzen naar die als leiders, die zonder zijn dynamische energie opwindende de hele groep, de organisatie niet kan functioneren.

Nog, de leider duidelijk zoals het hoofd die topjes af het lichaam waarin bijna alle de organen nodig is om het hele lichaam om te werken als één het organische leven systeem. De organisatie, de juridische persoonlijkheid die het is gekomen te zijn in moderne tijden, dankt zijn bestaan aan de vele kleine, maar belangrijke rollen genomen door mensen die de organisatie opstellen. Als wij zelfs kom te denken van het, de hoogste ambtenaar van een organisatie (zoals door de meest bescheiden van nederigste van leiders), alleen heeft een menselijk kleine taak te doen, maar grote gemaakt door de perceptie van veel of door de overdreven belang gegeven aan het standpunt en niet aan de taak.

In wezen, zijn taken kleine noch grote. De ijverige werknemer wordt geacht een onmisbaar onderdeel van de organisatie. Voor hij of zij die echt werkt, profiteert de hele organisatie en geen enkele persoon, of een toezichthouder of de Voorzitter van het bedrijf.

Hier zijn enkele tips om een organisatie een levensvatbare en dynamische en bloeiende persoonlijkheid die anderen willen zou als een onderdeel van of in ongeacht de capaciteit ervan, als klant, partner, weldoener of begunstigde te behandelen:

Voldoen aan behoeften van de klant

Elk bedrijf, of winst-georiënteerde of niet, moeten een of andere manier interactie of omgaan met het publiek bij groot of met een bepaalde marktsector of een groep van klanten. Voor de autofabrikant zou dat niet alleen de eindgebruiker maar andere indirecte klanten of entiteiten die belangstelling voor het gebruik van auto's, zoals de regering beleidsmakers en zelfs leveranciers van automotive paint of autoradio's hebben bevatten.

Brede, uitstekende en directe interactie met klanten is dat de beste strategie een organisatie kan aannemen om de levensvatbaarheid ervan. Dit is verder gebaseerd op de idee dat de organisatie moet voldoen aan het doel van volledig inzicht in de behoeften van klanten. Vaak, ontbreken ondernemingen omdat zij bepaalde veronderstellingen niet gebaseerd op nauwgezet onderzoek van de markt die het heeft gericht. Kleine winkels of modieuze producten hebben de neiging te worden zelfuitgeroepen zorgen draaien rond een ondernemer keuze van ontwerp, functie en andere functies. Vandaar, Nike schoenen begon uit als het nieuwe alternatief voor sneakers of tennisschoenen, totdat het werd een traiteur van elke klant behoefte die je, van gym schoenen voor de wandelaar van laarzen naar golf clubs aan rugzakken voorstellen kunt.

Sommige organisaties, toegegeven, kunnen niet eigenlijk verschuiving in andere producten of services (zoals Coca Cola of Volkswagen); maar ze blijven tempo met de groeiende behoeften van mensen. Coke Zero kwam in reactie op de noodzaak om suiker of calorie-inname te verminderen. De nieuwe Volkswagen ontwerp en functies groeide uit van de gebruiker behoefte om te upgraden van hun favoriete auto's vermogen om te zorgen voor meer comfort, snelheid en visuele aantrekkingskracht.

Ontwikkeling van Human resourcevaardigheden en voldoening in het werk

Terwijl voldoen aan klanten een belangrijk doel van de organisatie is, het verstrekken van dat een omgeving die bevorderlijk is voor groei en persoonlijke prestatie voor werknemers is net zo belangrijk. Een voedt de andere in termen van materiële en psychologische voordelen op de lange termijn. Wanneer de organisatie van mening de toekomst van haar medewerkers door middel van trainingsprogramma's en een echte beloningssysteem is, investeert het in een langdurige relatie die de hele organisatie ten goede zal komen.

Buiten dat biedt het echt dynamische organisatie haar medewerkers de vrijheid om beslissingen te nemen zonder angst of aarzeling, evenals om te innoveren op een manier die zal verlevendigen en versterken van de organisatie vermogen om te concurreren en te weerstaan van interne en externe problemen. Het oude concept van de zwart-wit gekleed, robot-achtige werknemers die werken in een fabriek productielijn alleen bestaat in het verleden. Als machines de saaie repetitieve taken doen kunnen, worden mensen bevrijd om te doen wat ze doen best die is beslissingen te nemen die meer waarde aan de organisatie bieden. Ja, de productielijn nog letterlijk bestaat; echter, mensen kunt nu hebben de keuze om te werken in een omgeving waar ze tevredenheid door middel van grotere bedrijf voordelen en mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling kunnen krijgen.

Callcenter agenten wellicht hun baan vermoeiend en vervelend; maar ze vinden tevredenheid in hun vermogen om de directe behoeften van mensen te dienen en om te communiceren op een manier die hen een groter gevoel van vervulling van hun taak brengen.

Bouw een sterke bedrijfscultuur

We vermijden niet omgaan met de corporate ecologie als het is belangrijk, zo niet even belangrijk, als de natuurlijke ecologie we leven in. Zoverre de organisatie een kunstmatige entiteit in een natuurlijke omgeving te leven is, blijft het onderworpen aan de wetten en regels van de grotere externe wereld. In het gebouw, dus een levensvatbare cultuur, moet een organisatie rekening houden met beginselen die gelden voor alle levende organismen. Niet te doen zal resulteren in verdere vervreemding en kunstmatigheid die nu in veel menselijke systemen heerst.

De Japanners had het goed gedacht van voor vele decennia en zelfs tot nu. Hun culturele erfgoed verstrekten een manier van zien en bedrijf als niet afgezien van hun intrinsieke leven en de manier van denken. Of zij zakelijke als een manier om te voldoen aan de samoerai leven of om te bereiken van artistieke evenwicht en harmonie zagen, was het allemaal ingegeven door hun algemene idee van het bereiken van uitmuntendheid en doel op basis van gevestigde beginselen die zij had geërfd van generaties van succesvolle voorouders. In een zin zag ze maatschappelijk leven als een zuivere uitbreiding van hun cultureel erfgoed van evenwicht zoeken en vinden van de productieve pad tussen gevaar en zelfgenoegzaamheid. Het betekent niet dat de Japanners niet spelen door de regels van de echte wereld zo goed, wanneer dat nodig is. Ze doen wanneer zij hebben maar terug naar huis, ze spelen door hun eigen regels en hun eigen cultuur intact te houden.

De westerse industrielanden een uiteenlopende aanpak gekozen die de neiging om te controleren en te domineren en te marginaliseren zelfs andere culturen. Kracht kan komen in verschillende modi, afhankelijk van hoe men sterkte definieert. De organisatie kan zichzelf zien als zwak ten opzichte van anderen in termen van slechts één meting: verkoop of algehele productiviteit. Maar het wordt een organizantion die haar activiteiten kan ondersteunen en staat die voldoet aan de behoeften van de mensen, evenals haar klanten moet in haar unieke manieren kan worden gezien als sterkte als goed. Net als in de sport, zijn kracht en het vermogen niet gemeten door overwinning alleen maar door iemands vermogen om te overleven van de proeven en de obstakels.

De weg van uitmuntendheid en blijvende succes begint met de oprichting van de juiste organisatie-cultuur, niet alleen in het streven naar en bereiken van winsten. De bottom-line is een goede maatregel om te houden; maar de algemene gezonde status van de organisatie is het veel beter doel te allen tijde handhaven.

Norvell and Associates houdt zich aan deze essentiële stappen aan de oprichting van een levensvatbare organisatie die kan worden toegepast op de grote en de kleine onderneming. Mensen kunnen beter functioneren efficiënter en groter gevoel van welzijn krijgen wanneer zij zich binnen een omgeving waarmee gevoel van belongingness of aanvaarding, alsmede psychologische beloningen, niet alleen materiële voordelen kunnen worden verankerd.

Comment Stream